Fiat stilo alınır mı?

Arif57TR

80+
Reaksiyon skoru
41
Fiat stilo araca bazıları sürekli sıkıntı çıkarıyo diyor bazıları ise bakım yaptırdığın sürece sıkıntı çıkarmaz diyor.

Bu aracı kullanan var mı ve ya bir görüşü olan var mı?

Fiat Stilo dahilinde değil ama eski aracın sorunu da masrafı da bitmiyor. 93 model Honda Civic kullanıyorum, arabayla bir yere gideceğim zaman stres oluyorum artık bir yeri arızalanacak diye. O yüzden iyi bir ekspertiz, iyi bir ustaya göstermek şart.

zaten o kadar eski arabalarda çok normal benim alacağım 2003 2004 model

Motor parçası bulunur ama gövde parçalarında sorun yaşayabilirsin. Kötü araç değildir. Ama daha tutulan araçlara bakmanı öneririm. Parça sıkıntısı vs olmayan araçlara mesela.

Motor parçası bulunur ama gövde parçalarında sorun yaşayabilirsin. Kötü araç değildir. Ama daha tutulan araçlara bakmanı öneririm. Parça sıkıntısı vs olmayan araçlara mesela.
gövde parçası bulunur fakat biraz pahalıymış fakat sorun olan o değil araçta elektriksel sorun yapıyo diyenler var o yüzden kafam takıldı fakat araç gerçekten güzel ve döneminin ötesinde bi araç

gövde parçası bulunur fakat biraz pahalıymış fakat sorun olan o değil araçta elektriksel sorun yapıyo diyenler var o yüzden kafam takıldı fakat araç gerçekten güzel ve döneminin ötesinde bi araç
Bulursun ama ararsın. Depo şamandırasını 2 gün aramıştık facebook gruplarında bulundu sonra. Uğraşmaya değer mi? Bence değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,195
Üyeler
185,690
Son üye
Wakamela
Geri