omerkok_49
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,204
İnternetime bağlı biri var kim olduğunu bilmiyorum diğerlerinin ismini zaten belirledim bu farklı biri nasıl bu kişiyi silebilirim
belki ben bağlanmışımdır üst kattaydım bırak kalsınİnternetime bağlı biri var kim olduğunu bilmiyorum diğerlerinin ismini zaten belirledim bu farklı biri nasıl bu kişiyi silebilirim
Geçen girdim 12 kişi bağlıydı şifreyi deiştim 5 cihaza bağladım 6 olmuş durmuolarkibelki ben bağlanmışımdır üst kattaydım bırak kalsın![]()
Nasıl siliyorum işteModem arayüzünden.
Üst tarafta isimsiz olan cihazModem arayüzünden.
shiftdelete.net
Üstüne basıncada şöyle bir şey çıkıyor başka bir şey çıkmıyorOradan bağlı cihazları bulup engelleme seçeneği yok mu?
Mac adresi sekmesine nerden girebilirim gösterilenleri yerine getirince mac adresi denilen bir yer ortaya çıkmadıBöyle tek tek kimliğini bilmediğin mac adreslerini engelle.
ya da tüm mac adreslerini engelleyip sadece kendi cihazlarının mac adresine izin ver.
black list yani kara listeye o mac adresini yaz ya daMac adresi sekmesine nerden girebilirim gösterilenleri yerine getirince mac adresi denilen bir yer ortaya çıkmadı
modem adı ver anlatıyımMac adresi sekmesine nerden girebilirim gösterilenleri yerine getirince mac adresi denilen bir yer ortaya çıkmadı