100 mbps internet telefonda 10mbps

b
şimdi tekrar baktım modem modeline aynen şu yazıyor (dark rangemax wifi router 300mbps wireles rourter with 3 port)
resmi de bu linkteki ürünle aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam herhangi bir kısıtlama vs bulamadım hız yönetimi kısmında indirme ve yükleme seçenekleri sınırsız(kb) olarak görünüyor. diğer ayarlarda önemlimi bilmiyorum ama bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
baska cihazdan test edin

ana modem mi bu mesh gibi mi kullanıyorsun mesafe uzatıcı gibi mesela çünkü main modemin değil büyük ihtimalle bu

iphone x ile baktık hızı ve pingi benden bi tık daha iyi çıkıyor ondada

main değil evet yan taraftan çekiyoruz interneti
dostum o tarz kullanımda wifi düşük çıkması doğal sayılabilir ana modemden test edin wifiyi

iphone x ile baktık hızı ve pingi benden bi tık daha iyi çıkıyor ondada

main değil evet yan taraftan çekiyoruz interneti

tmm problem cihazda değil ya mesh fazla uzak kalıyor yada 2.4ghz yerine 5ghz bağlamışsınız mesh'i onları iyi ayarlaman lazım babus nasıl anlatayım ki buradan ya

şimdi tekrar baktım modem modeline aynen şu yazıyor (dark rangemax wifi router 300mbps wireles rourter with 3 port)
resmi de bu linkteki ürünle aynı

hocam herhangi bir kısıtlama vs bulamadım hız yönetimi kısmında indirme ve yükleme seçenekleri sınırsız(kb) olarak görünüyor. diğer ayarlarda önemlimi bilmiyorum ama bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Wifi 4 içeren bayağı dandik bir modem.

Yapabileceğiniz daha iyi bir modeme geçmek olacaktır. Tavsiyem bütçeniz varsa Keenetic Hopper DSL geçin. Türk Telekom veya Turkcell ise firmayla iletişime geçin ve modemi değiştirmelerini isteyin.

Veya uyguna bir Router alabilirsiniz.

sinyal mesafesini düşür istersen hızın bir nebzede olsa artar

Wifi 4 içeren bayağı dandik bir modem.

Yapabileceğiniz daha iyi bir modeme geçmek olacaktır. Tavsiyem bütçeniz varsa Keenetic Hopper DSL geçin. Türk Telekom veya Turkcell ise firmayla iletişime geçin ve modemi değiştirmelerini isteyin.

Veya uyguna bir Router alabilirsiniz.
hocam wifi dandik evet ama kablolu ile kabloısuz bağlantı arasında bu kadar fark olması normal değil okuduklarıma göre zaten onu çözmeye çalışıyoruz. ayrıca setup toplasan 20k eder onun yanına 5klık modem almak saçma olur. sadece herhangi bir telefon yada wifiş ayarı varsa onları deneyebilirim yoksa yapıcak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,925
Üyeler
189,351
Son üye
Blank696
Geri