princeofdarkness
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
pc de kullanıyorum ps5 için bir şey demem doğru olmazBen de dün bı monitöre baktım ama birisi böyle demiş PS5 desteği var mı bu monitörün?
pc de kullanıyorum ps5 için bir şey demem doğru olmazBen de dün bı monitöre baktım ama birisi böyle demiş PS5 desteği var mı bu monitörün?
Paylaş bakalımda bakalım o görüntüler nasıl duruyor benim ki bildiğin çamur gibi çıkıyor 6700XT ekran kartındabugün geldi monitör direkt taktım 4070 ile cam gibi ekran cyberpun2077 banamısın demedi 27inc olduğu için bana baya büyük geldi yazı karakterleri kücük falan ama şuan şahane bir problem görmedim yotubeda 2k videolarda da renk ve canlılık yerinde gibi gerci ilk defa 27 2k deneyimim
dostum neyi paylaşayım da ne anlasılıcak telefonla fotomu cekiyim onu nasıl anlicaksın ben yotubedan 2k video acıyorum baya renkler canlı ve iyi bana güzel geldi ve kullanıcam da neyin öfkesi bu anlayamadım sana gelen ürün ya hatalı yada sen beğenmedin bu kişiden kişiye değişir sen bence anlamsız derecede yükselmişsin ürüne iade et kurtul kafan rahat olsunPaylaş bakalımda bakalım o görüntüler nasıl duruyor benim ki bildiğin çamur gibi çıkıyor 6700XT ekran kartında
ben 11,600 e hepsiburada dan aldım 6 taksite ince hesabın kendi sitesinde 11k ama taksitle fiyat ucuyorFiyatı 11k şu anda doğru mu ? yoksa geç mi kaldık ?
Ayar verecektin ayrıca bu verdikleri Dp kablosu ekran kartının ilk girişine kilitleniyor sadece diğer girişlerde biraz sallanıyor gibi.Renk ayarları yapman lazımdı aslında buraya yazsan benim monitörün renk ayarlarını verirdim baya iyi oluyor
memnun musun ghosting var mı sende de. ben de var çünküAynen aldım ben de umarım sorunsuz sıkıntısız çıkar![]()
hocam ayarlarınızı iletir misiniz?Renk ayarları yapman lazımdı aslında buraya yazsan benim monitörün renk ayarlarını verirdim baya iyi oluyor