Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu almayı düşünüyorum zaten. 2k monitörüm varken almayı düşünüyorum.Sizin tercihiniz ne olurdu?
Ben bunu almayı düşünüyorum zaten. 2k monitörüm varken almayı düşünüyorum.Sizin tercihiniz ne olurdu?
Neyse zaten ben alana kadar indirim de biter öyle bir derdim kalmaz...Ben bunu almayı düşünüyorum zaten. 2k monitörüm varken almayı düşünüyorum.
Şimdi baktım 10.999TL hala 50 stok varmonitör ince hesapta indirim bitti hepsiburada.com da indirimli 11.600 6 taksit ile alınabilir bilginiz olsun almak isteyenler kacırmasın 4070 ile aldım inş memnun kalırım
Tek satıcı İncehesap şuan zaten tek el fiyat gibi bir durum olmuş ama indirimden ziyade özelliklerine göre fiyatın uygun olduğunu belirtiyor herkes,1440P ve bu özelliklerde 240Hz bir monitör fiyatı araştırırsanız en uygununun bu model olduğunu görürsünüz.Normal fiyatı 11 bin gözüküyor büyük bir indirim göremedim
Aynı satıcıda o yüzden aynı fiyatı görüyorsun. Normal fiyatı 14 küsür.Normal fiyatı 11 bin gözüküyor büyük bir indirim göremedim
keşke 8kya lgyi almasaydım bu bedavaymış bu fiyataMSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com