Neler Yeni

🔥İndirim MSI G274QPX 27'' 2K 240 Hz IPS Monitör

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
bu üründe sanırım native g-sync yok. aylardır gerçek g-sync modüllü bir monitör arıyorum bulamadım. en ucuzu 24 bin lira. 7 senedir g-sync pg248q kullandıktan sonra adaptive syncli vg27aq'u denedim ve gerçekten korkunç bir deneyimdi. gerçek g-sync ile alakası yok. hemen iade ettim amazona ama bu sefer de 2k monitörsüz kaldım. bana bir monitör bulabilir misiniz g-sync modüllü? sistemim 5800x + 3080ti . ips veya tn farketmez. sadece g-sync modülü olması lazım.
Hocam gerçek gsync modülün farkını hep merak ediyordum adaptive synce göre. Biraz anlatır mısınız nasıl bir olay gsync modülü

PunkiesT

80+ Bronze
incehesaptan monitör almadan önce bu iki konuyu bir gözden geçirin derim.

Samsung G3 G5 zaten sıkıntılı modeller bildiğim kadarıyla ghosting ölü piksel sorunları yaşanıyor zaten o modellerde çok yazan gördüm.

enthy7

80+
Fiyat ne kadardı? Bende 10999 gözüküyor şuan indirimli fiyatı bu mu? Başlık açılmış ancak fiyat yazılmamış.

enthy7

80+
10999 idi indirimli hali hala öyle gözüküyorsa hala indirimde demektir
Yanıtınız için teşekkür ederim. Araştırmam sonucu ürünün global satışının 350 dolar olduğunu gördüm. 350 dolar 9700 lira gibi bir şey yapıyor. Hadi eyaletine göre tax eklersen aşağı yukarı bu hesaba gelir. Artık ülkemizde yurtdışı fiyatına veya fiyatına yakın satılan her şeyi indirimli olarak paylaştığımızı görüyorum ve bu beni gerçekten üzüyor. Teknik olarak ortada bir indirim yok, hatta her türlü global fiyatından fazla bu fiyat. Teşekkürler.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Beyler ya bunun 170hz olanını alacağım yada Asusun 2k modelini alacağım. Asusu Vatan da canlı gördüm renkler parlak ve güzeldi bide satın alınca direkt orda ölü piksel, ghostin vb. Testleri yapıyorlar ve bir sroun varsa direkt orda değişim yapıyorlar. Bu hizmeti MSI yaptırmıyor ama Asus yaptırıyor. Şimdi size srouyorum sizce bu iki monitör arasında kayda değer bir fark bulunur mu? Sonuçta ölü piksel çıkınca belirli bir sayıda olmadıkça iade almıyorlar ve bunlarla uğraşmak istemiyorum. Asusun modeli 2 ye ayrılıyor biri renkler parlak diğeri ise bir tık soluk ama %130 srgb var renk derinliği çok fazla. Bana parlak renkli çok çekici geldi.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Beyler ya bunun 170hz olanını alacağım yada Asusun 2k modelini alacağım. Asusu Vatan da canlı gördüm renkler parlak ve güzeldi bide satın alınca direkt orda ölü piksel, ghostin vb. Testleri yapıyorlar ve bir sroun varsa direkt orda değişim yapıyorlar. Bu hizmeti MSI yaptırmıyor ama Asus yaptırıyor. Şimdi size srouyorum sizce bu iki monitör arasında kayda değer bir fark bulunur mu? Sonuçta ölü piksel çıkınca belirli bir sayıda olmadıkça iade almıyorlar ve bunlarla uğraşmak istemiyorum. Asusun modeli 2 ye ayrılıyor biri renkler parlak diğeri ise bir tık soluk ama %130 srgb var renk derinliği çok fazla. Bana parlak renkli çok çekici geldi.
Aynı fiyatsa kayda değer direk hz farkı var.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Aynı fiyatsa kayda değer direk hz farkı var.
Yani siz şimdi MSI g274qpf-qd mi önerirsiniz yoksa Asusu test edip almayı mı? Çünkü sorun çıkarsa çok uğraştıracak. Bu arada sanırım baktığım monitör buydu ama emin değilim. Renkleri parlak ve çok hoştu.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yani siz şimdi MSI g274qpf-qd mi önerirsiniz yoksa Asusu test edip almayı mı? Çünkü sorun çıkarsa çok uğraştıracak. Bu arada sanırım baktığım monitör buydu ama emin değilim. Renkleri parlak ve çok hoştu.

Dostum her monitörde ölü piksel çıksaydı ortalık 56 olurdu. Ölü piksel 100 monitörde taş çatlasın 10 15 tanesinde çıkar. Bu zamana kadar 20 den fazla monitör almışımdır. Daha denk gelmedi öyle söyleyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak şunu belirtmem lazım. 20 monitörün hiç biri MSI değildi ama :) 5 yada 6 tanesi AOC. 4 ü ViewSonic. 4 5 adet acer olması lazım. 2 3 tane Asus. HP Philips 1 er taneydi galiba. Daha vardır da hatırlamıyorum.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
Dostum her monitörde ölü piksel çıksaydı ortalık 56 olurdu. Ölü piksel 100 monitörde taş çatlasın 10 15 tanesinde çıkar. Bu zamana kadar 20 den fazla monitör almışımdır. Daha denk gelmedi öyle söyleyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak şunu belirtmem lazım. 20 monitörün hiç biri MSI değildi ama :) 5 yada 6 tanesi AOC. 4 ü ViewSonic. 4 5 adet acer olması lazım. 2 3 tane Asus. HP Philips 1 er taneydi galiba. Daha vardır da hatırlamıyorum.
Sizin tercihiniz ne olurdu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Baran
Başlığa fiyatı yazsan güzel olur aslında kaç kişi indirimli fiyatın ne olduğunu sormuş

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Celal Can
Al sata gider mi acaba. Aldim az once ama simdi de kararsiz kaldim deger miydi vs diye.

Top Bottom