bence iptal etmeyin bir daha zor bulursunuz bu fiyataArkadaşlar ben iptal edicem almak isteyen varsa alsın. Sebep olarak elimde 4060ti ekran kartı var ekran kartını satıp daha yüksek modele geçmem lazım. oda bütçeyi zorlamaya kaçıyor. 1080p den devam.
11.000 tl indirim bitmediNe kadara düşmüştü acaba ?
4060ti 2k için yeterli bir kartArkadaşlar ben iptal edicem almak isteyen varsa alsın. Sebep olarak elimde 4060ti ekran kartı var ekran kartını satıp daha yüksek modele geçmem lazım. oda bütçeyi zorlamaya kaçıyor. 1080p den devam.
Hocam ben de bunu düşündüm ama etinden sütünden tam faydalanamayacak olduğum için almadım, 240 hz üst düzey oyuncular için ve rekabet oyunlarında alırsın o kadar fpsyi, genel olarak msı kullanıcılarına baktım, memnuniyet oranları da baya düşüktü ve son olarak ghosting oranları da yüksek4060ti 2k için yeterli bir kart
Nerede gördün zaten türkçe incelemesi yok yani alınabilecek pek alternatifte yok bu özelliklerdeHocam ben de bunu düşündüm ama etinden sütünden tam faydalanamayacak olduğum için almadım, 240 hz üst düzey oyuncular için ve rekabet oyunlarında alırsın o kadar fpsyi, genel olarak msı kullanıcılarına baktım, memnuniyet oranları da baya düşüktü ve son olarak ghosting oranları da yüksek
Bu monitörün aynı özellikli olan başka bir msi modelini kullanıyorum gözün kapalı alabilirsin.Fiyat güzelde ghosting veya her hangi bir sorunu çıkartırmı sizce bir kaç kötü yorum vardı .