Yardım Mobil tarife önerisi verebilir misiniz

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
912
Merhaba şu an vodafone kullanmaktayım 3gb internet 1000dk 250 sms ti 49tl ödüyordum. 21.10.2023 te tahhütüm bitiyor o yüzden yeni bir tarifeye geçmem lazım şuan en ucuz bulabildiğim türk telekom var başka bir öneriniz var mı? Türkcell de süperonline aboneliğim bulunuyor ama ona göre bir kampanya yok gibi önerilerinizi bekliyorum. İnternet hariç diğerlerini pek kullanmıyorum internetide az kullanıyorum bazen 3gb bile bitmiyor

Son düzenleme:
Hacı bana göre pahalılık sırası Turkcell>Türk Telekom>Vodafone
Onlar sana yeni tarife sunmadı mı?

Merhaba şu an vodafone kullanmaktayım 3gb internet 1000dk 250 sms ti 49tl ödüyordum. 21.10.2023 te tahhütüm bitiyor o yüzden yeni bir tarifeye geçmem lazım şuan en ucuz bulabildiğim türk telekom var başka bir öneriniz var mı? Türkcell de süperonline aboneliğim bulunuyor ama ona göre bir kampanya yok gibi önerilerinizi bekliyorum
Yıllık paket önerebilirim. Mutlu MEGA 70. Turkcell bakabilirsin.

Avantajlı duruyor yeterli nakiti bulursam en avantajlısı bu gibi Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sundu ama beğenmedim 123 TL ye 1000dk 4gb internet 250 sms
Hacı valla ben 200₺ Paket kullanıyordum iptal ettirmek istedim Bu Tarifeyi Verdiler;
2000DK 15GB 250SMS 70₺

Hacı valla ben 200₺ Paket kullanıyordum iptal ettirmek istedim Bu Tarifeyi Verdiler;
2000DK 15GB 250SMS 70₺
Çok iyimiş banada böyle bi teklif verselerde hemen kabul etsem daha aramadılar ama tahhüt bitiyor diye mesaj attılar sadece

Geri