Rusyada üniversite okunurmu

baranngk

80+
Reaksiyon skoru
86
Öncelikle başka ülkemi kalmadı gibisinden düşünebilirsiniz ama eğitim çok ucuz kazan federal üniversitesinde yıllık 2800 dolara yazılım 2000 dolara inşaat mühendisi okuma imkanın var artı olarak mavi diploman var türkiyedeki çoğu üniversiteden sıralama olarak yüksek yurtta çıkıyor mezun olduktan sonra AB ülkelerinden birinde iş bulmakta zor olmaz diye düşünüyorum hem yeni kültür yeni insanlar çok ilgimi çekiyor 1 sene hazırlıktan sonra bölüme başlıyorsun sizce gideyimmi şuanda mezuna bıraktım aklım fikrim orda

Ben Makedonya da okuyacaktım o zamanlar orası da uygundu ve mavi diploma olayı vardı. Orayı kontrol ettin mi?

rusya da enerji müh tarzı şeyler okuman faydalı olur. direkt tr deki enerji tesislerinde çalışabilirsin.(rusya'nın tesisleri)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rusya da enerji müh tarzı şeyler okuman faydalı olur. direkt tr deki enerji tesislerinde çalışabilirsin.(rusya'nın tesisleri)
biraz araştırdım ve gayet mantıklı görünüyor. acaba ben de mi gitsem ?

Son düzenleme:

biraz araştırdım ve gayet mantıklı görünüyor. acaba ben de mi gitsem ?
usta konuştuğum bi danışman ocak başında erken kayıtların açıldığını söyledi şuanda bölüme karar vermedim gitmeyi düşünüyosan haberleşelim

usta konuştuğum bi danışman ocak başında erken kayıtların açıldığını söyledi şuanda bölüme karar vermedim gitmeyi düşünüyosan haberleşelim
roket mühendisliği ilgimi çekti hocam. 106k TL civarı geliyor. ZATEN tr de burslu bile okusan okul yurtları yıllık 80-100k arası diye biliyorum. yemek falan derken 150 oluyodur.

roket mühendisliği ilgimi çekti hocam. 106k TL civarı geliyor. ZATEN tr de burslu bile okusan okul yurtları yıllık 80-100k arası diye biliyorum. yemek falan derken 150 oluyodur.
kafama yattı benim bu sene için değil de seneye düşünebilirim. iyice bi araştırma yapmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri