Fat 32 olarakmi biçimlendirme yaptınız flash belleğe?Asus b450m dragon anakartimi USB ile güncellemek istiyorum fakat yüklediğim güncellemeyi ez flash da bulamiyorum
Seceneklerde o yok exfat diye var aynısı mi acaba bide aynı flash bellekle daha önce güncelleme yapmistimFat 32 olarakmi biçimlendirme yaptınız flash belleğe?
RUFUS adlı programı indir. https://rufus.ie/tr/ Programı açtıktan sonra Önyükleme Seçimini FreeDOS olarak yapıp yazdır. Ondan sonra BIOS dosyasını belleğin içine atıp BIOS'u güncelle bakalım.Seceneklerde o yok exfat diye var aynısı mi acaba bide aynı flash bellekle daha önce güncelleme yapmistim
Ben dedim sen bu işlerden anlıyorsunRUFUS adlı programı indir. https://rufus.ie/tr/ Programı açtıktan sonra Önyükleme Seçimini FreeDOS olarak yapıp yazdır. Ondan sonra BIOS dosyasını belleğin içine atıp BIOS'u güncelle bakalım.
Başkan bir de bir sorunum daha var ne hata alıyorum ne sebebini biliyorum ama CS valo veya başka oyunları oynarken tarayıcıya veya başka bir şeylere girerken birden donuyor PC discorddan arkadaşların sesi geliyor muose dakikada bir iki kere hareket ediyor ama benim sesimi duymuyorlar bunu çok sık yaşamaya basladim sence sebebi nedirRUFUS adlı programı indir. https://rufus.ie/tr/ Programı açtıktan sonra Önyükleme Seçimini FreeDOS olarak yapıp yazdır. Ondan sonra BIOS dosyasını belleğin içine atıp BIOS'u güncelle bakalım.
Tüm sistemini yazar mısın?Ben dedim sen bu işlerden anlıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Başkan bir de bir sorunum daha var ne hata alıyorum ne sebebini biliyorum ama CS valo veya başka oyunları oynarken tarayıcıya veya başka bir şeylere girerken birden donuyor PC discorddan arkadaşların sesi geliyor muose dakikada bir iki kere hareket ediyor ama benim sesimi duymuyorlar bunu çok sık yaşamaya basladim sence sebebi nedir
Önceleri böyle bir sorunum yoktuTüm sistemini yazar mısın?
Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrardan kur bakalım hocam:Önceleri böyle bir sorunum yoktu
Bios güncellenir guncellenmez deneyeceğim peki sorun ekran kartım mi yani garanti gerekir mi zaten bobin sesi de varEkran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrardan kur bakalım hocam:
1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap.../amd-radeon-6700-series/amd-radeon-rx-6700-xt 23.10.2 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 23.10.2 sürümünü kurun ve sistemi yeniden başlatın. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
3) Masaüstü geldikten sonra Radeon Software'a girip oradan kullanıcı profilini Varsayılan olarak seçin ve başka ayara dokunmayın.
Yazılımsal duruyor hocam. AMD'nin bu sürümden önceki sürümlerinde senin gibi sorun yaşayan çok oldu. Coil Whine olması normal hocam.Bios güncellenir guncellenmez deneyeceğim peki sorun ekran kartım mi yani garanti gerekir mi zaten bobin sesi de var
Teşekkür ederim deneyeceğim yanlış hatırlamıyorsam bu sürüm yüklü idi bende de ama olsun silip tekrar yukleyeyimYazılımsal duruyor hocam. AMD'nin bu sürümden önceki sürümlerinde senin gibi sorun yaşayan çok oldu. Coil Whine olması normal hocam.
Hocam hazır seni yakalamışken bu işlemler aynı zamanda arkada oyun açıkken YouTube de bir şey izlemek istediğimde mouse her hareket ettiğinde ekran titiremesi gibi kararmalar oluyor bunu da çözer miYazılımsal duruyor hocam. AMD'nin bu sürümden önceki sürümlerinde senin gibi sorun yaşayan çok oldu. Coil Whine olması normal hocam.
O ekran titremesi FreeSYNC kaynaklı olabilir. Sen sürücüyü kaldırıp tekrardan bir kur bakalım.Teşekkür ederim deneyeceğim yanlış hatırlamıyorsam bu sürüm yüklü idi bende de ama olsun silip tekrar yukleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hazır seni yakalamışken bu işlemler aynı zamanda arkada oyun açıkken YouTube de bir şey izlemek istediğimde mouse her hareket ettiğinde ekran titiremesi gibi kararmalar oluyor bunu da çözer mi![]()
Kurdum hocam şimdilik konuyu çözüldü olarak işaretliyorum sorun her zaman olmuyor çünkü bir daha olursa seni etiketler konu açarım çok teşekkür ediyorum eline sağlık iyi günlerO ekran titremesi FreeSYNC kaynaklı olabilir. Sen sürücüyü kaldırıp tekrardan bir kur bakalım.