IOS İphone 15 Pro Ön Sipariş

15 Pro serisi bence alınmaz sağlam değilmiş falan diyorlar

Evet uygun ama sağlam yapsalardı daha güzel olurdu
iphone se 2020 kullanıyorum memnunum zaten çok yüksek fiyatlar hiç bir telefon hak etmiyor tabi o fiyatı onun yerine masaüstü bilgisayar üstüne pro kamera üstüne s23 alınır yani 😄

Böyle cihaz alacaklar varsa kesinlikle sigorta yapmasını öneririm çünkü 5.kattan düşürürler falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone se 2020 kullanıyorum memnunum zaten çok yüksek fiyatlar hiç bir telefon hak etmiyor tabi o fiyatı onun yerine masaüstü bilgisayar üstüne pro kamera üstüne s23 alınır yani 😄
İPhone alınacaksa yurtdışı alınmalı ama tr şart ise samsung

Ekler

• Screenshot_20231021_185727_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20231021_185727_com.android.chrome.jpg
    165.7 KB · Hit: 50
Böyle cihaz alacaklar varsa kesinlikle sigorta yapmasını öneririm çünkü 5.kattan düşürürler falan
Benim de bugün telefon servis verdi batarya 2.5bin istiyorlar 2020 model telefona ne yapacan yeniye güç yetmiyor

Benim de bugün telefon servis verdi batarya 2.5bin istiyorlar 2020 model telefona ne yapacan yeniye güç yetmiyor
Bende mesela iPhone 14 plus kullanıyorum iPhone 7 ile dolaşıyorum birde arama için pil sağlığınız kaç peki

Eğer 85'den aşağı ise aşırı sorun çıkartır

Bende mesela iPhone 14 plus kullanıyorum iPhone 7 ile dolaşıyorum birde arama için pil sağlığınız kaç peki

Eğer 85'den aşağı ise aşırı sorun çıkartır
Pil sağlığı bugün 78 düştğ zaten takılmalar başladığında anlamıştım servisi aradım 2.3 gibi bir fiyata değiştirirz dediler 3 sene olcak neredeyse yani iyi dayandı yine

Pil sağlığı bugün 78 düştğ zaten takılmalar başladığında anlamıştım servisi aradım 2.3 gibi bir fiyata değiştirirz dediler 3 sene olcak neredeyse yani iyi dayandı yine
İyi gibi bencede günde kaç defa şarj ediyorsunuz peki

Fiyatı normal bu arada herhangi bir uygunluk yok. Sitesinde de aynı fiyat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,520
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri