ağda ne?ağda yap
Babama sordum da kestirme berbere falan dedi makine değerse daha çok kıl çıkar dedi@BixiBlake berberde çalışıyordu sanırım biliyordur
Yaşım 17, cımbızla alırsam canım acır diye almıyorum iple aldırmak nasıl bir şey oluyor ilk kez duydumcımbızla temizleyin hocam ben o şekilde yapıyorum daha çok çıkma durumu olmuyor makine ile alınırsa yaşınız muhtemelen küçük eğer iple aldırırsanız geri çıkmama ihtimali çok yüksek berberde iple aldırın
canınız yanmadan almanın tek yolu makine vurmak oda mantıklı değil 5 dakika acısına katlanmanız lazımYaşım 17, cımbızla alırsam canım acır diye almıyorum iple aldırmak nasıl bir şey oluyor ilk kez duydum
Ağda yap kral.Arkadaşlar İki kaş arasında ki kıllar nasıl temizlenir bileniniz var mı.
Herkesin her şeyi bilmesi diye bir şartı yok. İnsanları azarlamayı ne kadar çok seviyorsunuz. Düşüncesizsiniz herkesin büyüdüğü, yetiştiği ortam farklı az düşünüp konuşbu ne ya ne desek ilk defa duyuyorum o ne
17 yaşına gelmişsin bilmen lazım bunları
Kanka ağda ne oluyor bilmiyorum.Ağda yap kral.
Ağda veya cımbız işini görür ip te aynı şekilde makine kullanmanı önermem daha felaket yapar.Arkadaşlar İki kaş arasında ki kıllar nasıl temizlenir bileniniz var mı.