M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,191
illaki acır bu işin acısız yoluyok ama iple bir kere aldıracaksınızPeki iple aldırsam canımı acıtır mı
illaki acır bu işin acısız yoluyok ama iple bir kere aldıracaksınızPeki iple aldırsam canımı acıtır mı
Acır diye biliyorum.Peki iple aldırsam canımı acıtır mı
Hayır troll falan değilim. Asıl böyle tepki vermenizi anlamıyorum bir şeyi bilmemek suç değil öğrenmek için buraya yazıyorum zatenTroll müsün?
Alıntıyı görüntüle
Hayır kuzenim kaşını aldırıyor ve iple devamlı aldırmaya gidiyor.illaki acır bu işin acısız yoluyok ama iple bir kere aldıracaksınız
illaki acır bu işin acısız yoluyok ama iple bir kere aldıracaksınız
Peki teşekkürler.Acır diye biliyorum.
O zaman ağda ile aldıracam sanırımHayır kuzenim kaşını aldırıyor ve iple devamlı aldırmaya gidiyor.
İple alınan kaşlar en az 3-4 hafta içinde çıkar.
o zaman berber düzgün almamamıştır erkekse 3/4 haftada geri çıkması normal değilHayır kuzenim kaşını aldırıyor ve iple devamlı aldırmaya gidiyor.
İple alınan kaşlar en az 3-4 hafta içinde çıkar.
Sizi aşağılamış gibi algı verdiysem pardon. İnternette markette illa ki görmüşsündür.Hayır troll falan değilim. Asıl böyle tepki vermenizi anlamıyorum bir şeyi bilmemek suç değil öğrenmek için buraya yazıyorum zaten
Ağda ile de çıkıyor hocam.O zaman ağda ile aldıracam sanırım
Yok 3-4 haftayı ben değil Google söylüyor.o zaman berber düzgün almamamıştır erkekse 3/4 haftada geri çıkması normal değil
Doğrudur. Neyse artık öğrenmiş oldunuz.Hayır, gerçekten hiç denk gelmedim![]()