Yardım Bilgisayar ekranı kare kare oluyor (pixel)

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
Ekran kare kare oluyor sanki VRAM chipset hatasında olan hata gibi ama ekran kartı arızalı değil gerekli testleri yaptım OCCt furmark 3d.mark ama ara ara oluyor bazen Battlefield 5 te denk geliyor pencerelerde gezerken yada durduk yere alt tap atıyorum geçiyor mesela oyuna girdim bir kasıyor düzlelince fotodaki gibi oluyor ama bir tık az dağınık şekilde altabdan sonra düzleliyor oyununa bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlarda böyle hiç görünmeyecek şekilde olmuyor

bunlarda yakalayabildiklerim

@Abdullah Hacıgül ABİ bilgin varmıdır ya eski konum vardı çözüm bulan olmadı malesef

@Mehmet Yılmaz

Ekler

• 20231027_195140_HDR.jpg
    20231027_195140_HDR.jpg
    1.1 MB · Hit: 79
  • 20230902_005233~2.jpg
    20230902_005233~2.jpg
    3.5 MB · Hit: 78
  • 20230901_145741~2.jpg
    20230901_145741~2.jpg
    2.8 MB · Hit: 77
Son düzenleme:
Ekran kartının arızalı olup olmadığını Furmark ile aslında tam olarak anlayamazsın. VRAM'i tam yüke sokmuyor çünkü o. Ayrıca kablodan olma olasılığı yok değil.

Ekran kartının arızalı olup olmadığını Furmark ile aslında tam olarak anlayamazsın. VRAM'i tam yüke sokmuyor çünkü o. Ayrıca kablodan olma olasılığı yok değil.
ram kaynaklı olabilme şansı nedir çünkü bir kaç kere ramdan mavi ekran yedim ve ramin tekini takınca sistem gelmiyor

occt vram ve 3d yaptım hocam tam yüke sokmuyor mu bu program

ram kaynaklı olabilme şansı nedir çünkü bir kaç kere ramdan mavi ekran yedim ve ramin tekini takınca sistem gelmiyor

occt vram ve 3d yaptım hocam tam yüke sokmuyor mu bu program
RAM de olur

Geri