Android S20 Fe'den S23'e geçilir mi?

AgentK

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba iyi günler dilerim şu anda s20fe snapdragon 8 gb kullanıcısıyım samsungun sitesinde öğrenci indirimi, takas desteği ve takasla 256 gblık s23 17.839 TL'ye düşüyor sizce bu fiyat farkına değer ve geçilir mi? Teşekkürler

Merhaba iyi günler dilerim şu anda s20fe snapdragon 8 gb kullanıcısıyım samsungun sitesinde öğrenci indirimi, takas desteği ve takasla 256 gblık s23 17.839 TL'ye düşüyor sizce bu fiyat farkına değer ve geçilir mi? Teşekkürler
Dostum Çok koyu bir androidciydim artık android devri kapandı tr da, ios ekosistem ve piyasasına geçmeni şiddetle öneririm, alırken de satarken de kar ve güzel işletim sistemi

Mesela geçtiğim zaman ne tür farklılıklar hissederim ve kesinliklenin nedenlerini sorabilir miyim? Uzun süredir android kullanmıyordum da kusura bakmayın.
3 seri birden atlamış hocam zaten yani benim aslında anlatmam için bir neden bile yok . Performans kamera anlamında değişir illa ki . Ve daha güncel şık bir kasaya geçiyorsun . Onun dışında daha güncel bir sistem kullanacaksın akıcı şekilde . Kullananların yanıtlaması daha doğru olur ama kimse de kusura bakmasın bu bütçe de bu fiyata adam gibi telefon da bulamazsınız s23 hariç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum Çok koyu bir androidciydim artık android devri kapandı tr da, ios ekosistem ve piyasasına geçmeni şiddetle öneririm, alırken de satarken de kar ve güzel işletim sistemi
Yani evet orası öyle bende ios kullanıcısıyım ama bırakmak istemeyen ve ucuz maliyete kaliteli ürün kullanmak isteyen de çok . Son dediğiniz kısımda da katılıyorum size

Bundan 7 ay öncesinde 8 plus kullanıyordum öncesinde ise 5s fakat farklı noktalara yatırım yapmak istediğim için telefona fazla bir para vermek istemiyorum. 14 ve üstü de baya pahalıya geliyor malum😅

3 seri birden atlamış hocam zaten yani benim aslında anlatmam için bir neden bile yok . Performans kamera anlamında değişir illa ki . Ve daha güncel şık bir kasaya geçiyorsun . Onun dışında daha güncel bir sistem kullanacaksın akıcı şekilde . Kullananların yanıtlaması daha doğru olur ama kimse de kusura bakmasın bu bütçe de bu fiyata adam gibi telefon da bulamazsınız s23 hariç

Yani evet orası öyle bende ios kullanıcısıyım ama bırakmak istemeyen ve ucuz maliyete kaliteli ürün kullanmak isteyen de çok . Son dediğiniz kısımda da katılıyorum size
Çok teşekkürler görüşlerin için

Bundan 7 ay öncesinde 8 plus kullanıyordum öncesinde ise 5s fakat farklı noktalara yatırım yapmak istediğim için telefona fazla bir para vermek istemiyorum. 14 ve üstü de baya pahalıya geliyor malum😅

Çok teşekkürler görüşlerin için
13 Pro Max alabilirsin hocam . En kötü ihtimalle 13 bile alsan seni baya götürür

13 Pro Max alabilirsin hocam . En kötü ihtimalle 13 bile alsan seni baya götürür
Yani ikinci el düşünmüyorum pro ya yada promax imkansız geliyor o fiyatlara ve 14 aşağısı mantıklı gelmiyor ram ve güç açıdından. Birde sanırsam 4 yıllık yazılım güncelleme olayı rahatlatıyor beni samsungun.

Ülkemizdeki son ekonomik durumlardan sonra artık telefonlarda bir yatırım aracı olarak görülmeye ve bu gaye de satın alınmaya başladı. Uzun dönemde hep günlük kullanayım hemde değer kaybetmesin diyorsan. IPhone modellerine bakmanı tavsiye ederim bu fiyat bandında zira 2 ay sonrasında her şeye zam gelecek yeni yıl ile birlikte senin şuanda satın almış olduğun iphone yine aynı değerini koruyacak veya üstüne katlaması bile mümkün olabilir bu ekonomide, Ayrıca sorunuzun cevabıda şahsen S20'den S23'e geçilir güzel bir performans artışı olur ayrıca güncelleme ve güvenlik güncellemesi de alınır ama yarın bir gün paraya ihtiyacınız olursa veya model değiştirmek isterseniz eğer iphone'a kıyasla yarı yarıya maddi kayıp olur durum bundan ibaret. 20K altında satın alım yapacaksanız şahsi fikrim android almanız olur fakat bütçeniz 20K üzeriyse yatırım amaçlıda düşünüp iphone telefonlara yönenilmeli maaleesef ülkenin gerçeği bu şekilde

ekosistem falan boş iş alakası yok hepsinden kullandım iş bilmezleri kandırıyorlar googleyi kur her yerde ekosistemin geçerli gmailde öyle drive da öyle s24'ü bekle sen s23 falan alma

Ülkemizdeki son ekonomik durumlardan sonra artık telefonlarda bir yatırım aracı olarak görülmeye ve bu gaye de satın alınmaya başladı. Uzun dönemde hep günlük kullanayım hemde değer kaybetmesin diyorsan. IPhone modellerine bakmanı tavsiye ederim bu fiyat bandında zira 2 ay sonrasında her şeye zam gelecek yeni yıl ile birlikte senin şuanda satın almış olduğun iphone yine aynı değerini koruyacak veya üstüne katlaması bile mümkün olabilir bu ekonomide, Ayrıca sorunuzun cevabıda şahsen S20'den S23'e geçilir güzel bir performans artışı olur ayrıca güncelleme ve güvenlik güncellemesi de alınır ama yarın bir gün paraya ihtiyacınız olursa veya model değiştirmek isterseniz eğer iphone'a kıyasla yarı yarıya maddi kayıp olur durum bundan ibaret. 20K altında satın alım yapacaksanız şahsi fikrim android almanız olur fakat bütçeniz 20K üzeriyse yatırım amaçlıda düşünüp iphone telefonlara yönenilmeli maaleesef ülkenin gerçeği bu şekilde
dolar bazında üstüne 5 kuruş koyamaz akıl fikir versin Allah sizin gibi düşünenlere

Ya açıkçası değer kaybı pekte umurumda değil al sat yapan birisi değilim en kötü birkaç yıl kullanır sonrasında anneme yada babama verebilirim diye düşünüyorum telefonu. Yani aslında s20 fe de gayet işimi görüyor (ön kamerası hariç) fakat ben yazılım almayacağından dolayı değişimi istiyorum. Açıkçası telefon yerine altın daha mantıklı geliyor kalan para ile yatırım için😅

ekosistem falan boş iş alakası yok hepsinden kullandım iş bilmezleri kandırıyorlar googleyi kur her yerde ekosistemin geçerli gmailde öyle drive da öyle s24'ü bekle sen s23 falan alma

dolar bazında üstüne 5 kuruş koyamaz akıl fikir versin Allah sizin gibi düşünenlere
Ama o zamana kadar kur artmaz mı birde ek takas indirimi yapıyor şu anda sanırsam 31 ekimde bitiyor. Şöyle diyim 7000 tl öğrenci indirimi+ 7500 cihaz takası+ 5000 tl ek takas indirimi var bu 5k kalkacak ortadan iki güne.

İphone ekosistemine geç dedim, iphone geç anlamında dostum, iphone piyasasına geçmesini tavsiye ediyorum, androidi alıyorsun satamıyorsun iphone kadar rahat, söyleyeceklerim bu kadar, bunu anlamam zaman aldı, iphone 11 vardı kullanamadım bu ne sade düz telefon dedim, ekstra özellikleri vb yok androidlerde ram arttırma olayı vb cazip geliyordu aslında asıl olay stabilize imiş, iphone her konuda önde artık benim gözümde, androidin kralı telefonum vardı mi 11 şimdi call of duty ultra ayarda açamıyor, satmaya kalksam sence aldığımın üstüne satabilir miyim? tabii ki hayır. kısaca dostum eğri otur doğru konuş iphone yönel,

ekosistem falan boş iş alakası yok hepsinden kullandım iş bilmezleri kandırıyorlar googleyi kur her yerde ekosistemin geçerli gmailde öyle drive da öyle
Hocam bu konuda maalesef size katılamıyorum apple bu ekosistem işini ciddi manada güzel yapıyor apple cihazlar arası dosya aktarımı aşırı derecede kolay ki çok pc den bilgisayara dosya aktarılıyorsa çok çok rahat oluyor (genel manada konuşuyorum şuanda) ancak sırf iphone kullanıyorum diye hava yapmak için alanlar için cidden boş bi durum maddi imkanım olursa bende denemek isterim ios ve samsungun kendi ekosistemlerini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,402
Üyeler
186,189
Son üye
Muhaarremcaglar
Geri