Android S23 Fe'den S24 Fe'ye geçilir mi?

Anladım hocam, yani s24 ve s24 fe değmez diyorsunuz. Sorun bataryanın büyüklüğü değil, elimde ki cihazın işlemci batarya optimizasyonu berbat.
Evet hocam. O fiyat farkına değicek bir fark yaşamazsınız. Özellikle gündelik olarak görmezsiniz bile. Tam bütçe nedir? Eğer çok fazla bütçe yoksa şuan için değiştirmek pek mantıklı değil maalesef. Batarya sağlığı bittiyse batarya değiştirebilirsiniz.

Elimde temiz ve sorunsuz çalışan bir S23 Fe var, aslında telefonumdan memnunum ama tek sıkıntısı bataryası, günde kullanıma bağlı 3 kere şarja taktığım bile oluyor. Elimdeki cihazı satıp üstüne 9k koyup S24 Fe'ye geçmeye değer mi? İki telefon arasında kamera olsun, batarya olsun uçuk farklar var mı?
gecilmez

Evet hocam. O fiyat farkına değicek bir fark yaşamazsınız. Özellikle gündelik olarak görmezsiniz bile. Tam bütçe nedir? Eğer çok fazla bütçe yoksa şuan için değiştirmek pek mantıklı değil maalesef. Batarya sağlığı bittiyse batarya değiştirebilirsiniz.
İdare edeceğim o zaman ya

Batarya için geçilir. Kullanıma göre en az 2 Saat daha fazla açık ekran süresi alacaksınız.

Elimde temiz ve sorunsuz çalışan bir S23 Fe var, aslında telefonumdan memnunum ama tek sıkıntısı bataryası, günde kullanıma bağlı 3 kere şarja taktığım bile oluyor. Elimdeki cihazı satıp üstüne 9k koyup S24 Fe'ye geçmeye değer mi? İki telefon arasında kamera olsun, batarya olsun uçuk farklar var mı?
aga benimde ilk teldi geçen sene s24u aldım bi anlık mallıkla bi telefona böyle fazla paralar verilmez malm ben hele elındekınden hıc gecme ben 13 pro max falan denedım keske bu kadar para vermeseydim de redmi falan alaydım mallık olarak geliyor telefona boyle para vermek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,847
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri