Leaden_Viever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 617
Merhaba arkadaşlar bu ürünü alacağım bu site güvenilir mi?
www.kzkulaklik.com
Site guvenilir. Urunu eskiden oneriyorlardi ama su an bu butcede daha iyisi var mi bilmiyorum. Bende de Pro olan modeli var.Merhaba arkadaşlar bu ürünü alacağım bu site güvenilir mi?
QKZ AK6 Yüksek Bas Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık – KZ Kulaklık
www.kzkulaklik.com
Hocam şuan ürün indirimle beraber 270tl ye geliyor fiyatından dolayı bana uygun geldiSite guvenilir. Urunu eskiden oneriyorlardi ama su an bu butcede daha iyisi var mi bilmiyorum. Bende de Pro olan modeli var.
Ayrica aliexpressten alirsan cok daha ucuza gelir. Keske bende oyle yapsaydim ama gecti iste. https://tr.aliexpress.com/item/1005...a!TR!3615184636!AB&curPageLogUid=G4FXR8Q0knNC ilk siparise ozel kargo, vergi dahil 90TL'ye geliyor. Saticinin yorumlari iyi takipcisi de baya fazla. Guvenilir gibi.Site guvenilir. Urunu eskiden oneriyorlardi ama su an bu butcede daha iyisi var mi bilmiyorum. Bende de Pro olan modeli var.
https://tr.aliexpress.com/item/1005...a!TR!3615184636!AB&curPageLogUid=C9lCjafaD8BP buraya da bakabilirsin bende ki bunun edx olmayan modeli. Tavsiyem bu tarz kulakliklari aliexpressten alman. Oldukca uyguna geliyorlar.Ayrica aliexpressten alirsan cok daha ucuza gelir. Keske bende oyle yapsaydim ama gecti iste. https://tr.aliexpress.com/item/1005005959368803.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.19c5cb14OtICtl&algo_pvid=cf13f5a8-d59b-4066-81e9-ba6c167b852b&algo_exp_id=cf13f5a8-d59b-4066-81e9-ba6c167b852b-0&pdp_npi=4@dis!TRY!369.87!14.65!!!12.37!!@2101fb1916985627825787688e8212!12000035048665281!sea!TR!3615184636!AB&curPageLogUid=G4FXR8Q0knNC ilk siparise ozel kargo, vergi dahil 90TL'ye geliyor. Saticinin yorumlari iyi takipcisi de baya fazla. Guvenilir gibi.
peki hocamAyrica aliexpressten alirsan cok daha ucuza gelir. Keske bende oyle yapsaydim ama gecti iste. https://tr.aliexpress.com/item/1005...a!TR!3615184636!AB&curPageLogUid=G4FXR8Q0knNC ilk siparise ozel kargo, vergi dahil 90TL'ye geliyor. Saticinin yorumlari iyi takipcisi de baya fazla. Guvenilir gibi.
Vardir hocam arastirirsaniz bulursunuz. Bu tarz urunler baya ucuza geliyor. Guvenilir magazadan aldiginiz zaman sorun cikmaz. Urunu beklemek istemiyorsaniz trden de alabilirsiniz size kalmis.Hocam yurt dışından ürünü beklemek istemiyorum ama aliexpresste Pro modeli var mı?
Hocam indirimi çok fazla geldi bana kulaklık alim derken patates göndermelerinden korkuyorumVardir hocam arastirirsaniz bulursunuz. Bu tarz urunler baya ucuza geliyor. Guvenilir magazadan aldiginiz zaman sorun cikmaz. Urunu beklemek istemiyorsaniz trden de alabilirsiniz size kalmis.
Ilk siparisten dolayi oyle hocam. Ben gecen baska bir kulaklik almistim ilk siparis indirimiyle baska bir magazadan sorunsuz gelmisti. Bu satici da guvenilir duruyor. Net bir sey soylemekte zor aslinda ama sikinti cikacagini dusunmuyorum. Yine de size kalmis paranizin cope gitmesini de istemem.Hocam indirimi çok fazla geldi bana kulaklık alim derken patates göndermelerinden korkuyorum
Hocam bu alınır mıIlk siparisten dolayi oyle hocam. Ben gecen baska bir kulaklik almistim ilk siparis indirimiyle baska bir magazadan sorunsuz gelmisti. Bu satici da guvenilir duruyor. Net bir sey soylemekte zor aslinda ama sikinti cikacagini dusunmuyorum. Yine de size kalmis paranizin cope gitmesini de istemem.
Satici guvenilir gibi ama urun hakkinda bilgim yok hocam maalesef. Daha dogrusu kulakici kulakliklar hakkinda bilgim yok. Ben KZ kulakliklari aliexpressten daha ucuza alabileciginizi biliyorum bir tek. Bir de kendi kullandigim AK6 Pro var. Bana da bu forumdan baska biri onermisti de forumu birakti su anda.Hocam bu alınır mı
![]()
KZ EDX PRO 10mm Çift Manyetik Devre Dinamik Sürücü Kulaklık HIFI Bas Kulaklık Spor Gürültü Önleyici Kulaklık KZ ZSN PRO ZAS SK10 - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam aliexpresste sipariş edicem ürünü galiba ama ürünü kargo şubesinden almak istiyorum nasıl yapabilirimSatici guvenilir gibi ama urun hakkinda bilgim yok hocam maalesef. Daha dogrusu kulakici kulakliklar hakkinda bilgim yok. Ben KZ kulakliklari aliexpressten daha ucuza alabileciginizi biliyorum bir tek. Bir de kendi kullandigim AK6 Pro var. Bana da bu forumdan baska biri onermisti de forumu birakti su anda.
Bilgim yok hocam, tahminimce urun kargo subesine vardiginda gidip alabilirsiniz.Hocam aliexpresste sipariş edicem ürünü galiba ama ürünü kargo şubesinden almak istiyorum nasıl yapabilirim