Neler Yeni

Yardım Kzkulaklık.com güvenilir mi

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Site guvenilir. Urunu eskiden oneriyorlardi ama su an bu butcede daha iyisi var mi bilmiyorum. Bende de Pro olan modeli var.
Ayrica aliexpressten alirsan cok daha ucuza gelir. Keske bende oyle yapsaydim ama gecti iste. https://tr.aliexpress.com/item/1005...a!TR!3615184636!AB&curPageLogUid=G4FXR8Q0knNC ilk siparise ozel kargo, vergi dahil 90TL'ye geliyor. Saticinin yorumlari iyi takipcisi de baya fazla. Guvenilir gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://tr.aliexpress.com/item/1005...a!TR!3615184636!AB&curPageLogUid=C9lCjafaD8BP buraya da bakabilirsin bende ki bunun edx olmayan modeli. Tavsiyem bu tarz kulakliklari aliexpressten alman. Oldukca uyguna geliyorlar.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam yurt dışından ürünü beklemek istemiyorum ama aliexpresste Pro modeli var mı?
Vardir hocam arastirirsaniz bulursunuz. Bu tarz urunler baya ucuza geliyor. Guvenilir magazadan aldiginiz zaman sorun cikmaz. Urunu beklemek istemiyorsaniz trden de alabilirsiniz size kalmis.

Leaden_Viever

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vardir hocam arastirirsaniz bulursunuz. Bu tarz urunler baya ucuza geliyor. Guvenilir magazadan aldiginiz zaman sorun cikmaz. Urunu beklemek istemiyorsaniz trden de alabilirsiniz size kalmis.
Hocam indirimi çok fazla geldi bana kulaklık alim derken patates göndermelerinden korkuyorum

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam indirimi çok fazla geldi bana kulaklık alim derken patates göndermelerinden korkuyorum
Ilk siparisten dolayi oyle hocam. Ben gecen baska bir kulaklik almistim ilk siparis indirimiyle baska bir magazadan sorunsuz gelmisti. Bu satici da guvenilir duruyor. Net bir sey soylemekte zor aslinda ama sikinti cikacagini dusunmuyorum. Yine de size kalmis paranizin cope gitmesini de istemem.

Leaden_Viever

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ilk siparisten dolayi oyle hocam. Ben gecen baska bir kulaklik almistim ilk siparis indirimiyle baska bir magazadan sorunsuz gelmisti. Bu satici da guvenilir duruyor. Net bir sey soylemekte zor aslinda ama sikinti cikacagini dusunmuyorum. Yine de size kalmis paranizin cope gitmesini de istemem.
Hocam bu alınır mı

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Satici guvenilir gibi ama urun hakkinda bilgim yok hocam maalesef. Daha dogrusu kulakici kulakliklar hakkinda bilgim yok. Ben KZ kulakliklari aliexpressten daha ucuza alabileciginizi biliyorum bir tek. Bir de kendi kullandigim AK6 Pro var. Bana da bu forumdan baska biri onermisti de forumu birakti su anda.

Leaden_Viever

80+ Bronze
Satici guvenilir gibi ama urun hakkinda bilgim yok hocam maalesef. Daha dogrusu kulakici kulakliklar hakkinda bilgim yok. Ben KZ kulakliklari aliexpressten daha ucuza alabileciginizi biliyorum bir tek. Bir de kendi kullandigim AK6 Pro var. Bana da bu forumdan baska biri onermisti de forumu birakti su anda.
Hocam aliexpresste sipariş edicem ürünü galiba ama ürünü kargo şubesinden almak istiyorum nasıl yapabilirim

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam aliexpresste sipariş edicem ürünü galiba ama ürünü kargo şubesinden almak istiyorum nasıl yapabilirim
Bilgim yok hocam, tahminimce urun kargo subesine vardiginda gidip alabilirsiniz.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Site teknik olarak güvenilir. İş modelleri gereği çok uygun fiyata ürün getirebiliyorlar.
Ama şahsen kz marka kulaklık önermem çünkü ses kalitesi çok iyi değil.
400den fazla vermemeye çalışın. Özellikle 600 ve üstü uzak durun zira daha iyi seçenekler var.

Top Bottom