3 Bin TL'lik Steam Sepetim Nasıl?

Güzel sepet. Hepsi oynanabilir oyunlar. Elden Ring yoksa onu da alabilirsin.

Baldurs Gate 3 ün en düşük fiyatı ne kadardı bu fiyata alınır mı indirim gelir mi?

Baldurs Gate 3 ün en düşük fiyatı ne kadardı bu fiyata alınır mı indirim gelir mi?
Ben pek düşünmüyorum hele ki 20 sinden sonra belki daha da zamlanır. Ama zamlanmayıp indirime girerse de sizin için güzel olur. %50 indirime de girmez bence. En fazla %30 olur o kadar. O bile iyi yani.

Ben pek düşünmüyorum hele ki 20 sinden sonra belki daha da zamlanır. Ama zamlanmayıp indirime girerse de sizin için güzel olur. %50 indirime de girmez bence. En fazla %30 olur o kadar. O bile iyi yani.
Bide kütüphaneni atarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Re4 remake i çıkarma

Artı olarak Fallout 4 subnantica falan ekleyebilirsin

Kingdom come delivarence var en az 50 saat 370 TL idi sanırım

Fallout 76 kötü diyorlar ama belki alırsın

Yada kalan 600 TL ile ucuz oyunlardan alırsın karar senin

Ekler

• Screenshot_20231030-115910.png
    Screenshot_20231030-115910.png
    284.8 KB · Hit: 69
Bende 3 yıllım game pass ultimate var ilerde gelir mi ki game pass e yada direk alsam mı 800'e beni en çok çeken Türkçe dil desteği olması buna rakip bunun kadar iyi olan daha ucuz oyun var mı? Yoksa alabilirim. Yada Baldurs Gate 3 mü Diablo 4 mü?

Artı olarak Fallout 4 subnantica falan ekleyebilirsin

Kingdom come delivarence var en az 50 saat 370 TL idi sanırım

Fallout 76 kötü diyorlar ama belki alırsın

Yada kalan 600 TL ile ucuz oyunlardan alırsın karar senin
Dediklerinin hepsi mevcut. Epic games'te de var oyunlar. Çoğu ücretsiz verilenler zaten. Ama genel olarak Steam üzerinden oyun alıyorum.

Geri