Neler Yeni

3 Bin TL'lik Steam Sepetim Nasıl?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Emre Altun
Kutuphanede olsun takıntın yoksa, Dead Space Gamepass'e geldi diye biliyorum. 80 liraya oynayabilirsin. Onun yerine başka oyun alabilirsin tavsiye.

The Semih

80+ Gold
Knk biz kendi hevesimize görwe söylemiyoruz Yani tecrübe ettiğimiz için ve Gnel olarak bakıp Bu oyuna O para değer mi Bitirirmisin yoksa yarıda oyunu bırakırmısın gibi bilgilerimizi söylüyoruz.

-Ona bakarsan Enis KirazOğluda Videolarında oyunların iyi ve kötü yanını anlatıyo ama adam YT Oyun diyince ilk bakılan kişi yani
Hocam enis kirazoğlunu severim fakat bu eleştiri kanalları yüzünden insanlar oyunların inciğine kadar takmaya başladı biliyorsundur eskiden böyle bişi yoktu oynar geçerdik, şimdi bende dahil oyunlardan zevk alamıyoruz eleştiri kanallarıda iyice vazgeçiriyor.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam enis kirazoğlunu severim fakat bu eleştiri kanalları yüzünden insanlar oyunların inciğine kadar takmaya başladı biliyorsundur eskiden böyle bişi yoktu oynar geçerdik, şimdi bende dahil oyunlardan zevk alamıyoruz eleştiri kanallarıda iyice vazgeçiriyor.
Knk Haklısın Eleştiri kanalları çok abartıyo genelde ama Enis Kiraz oğlunuda ayıran popüler yapan özellikte Diğer kanallardan farklı olması diğer kanalların abartma Dışlama sevişyesi %90 Enis kötüleme abartma seviyesi ise %20 falan bu yüzden enis den örnek verdim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak Metro serisini ekledim. 3. oyunun DLC^'Si bayağı iyiymiş.
Knk Fresh Women Ekle Ucuzken Dolar fiyatı 12 Dolar

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Pc İle Alakalı her şey Ve Yazılım
Yapılan önerilere göre steam sepetim.

Alıntıyı görüntüle
1698756715187.png

bunları da ekle hoşuna giderse

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Online olmayan oyunlara para vermek mi neyse ben gideyim ücretsiz oyunlarda ücretli item alayım. Gerçi zevk meselesi iyi oyunlar

maury

80+

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
God of war, Spiderman remastred