3 Bin TL'lik Steam Sepetim Nasıl?

Kutuphanede olsun takıntın yoksa, Dead Space Gamepass'e geldi diye biliyorum. 80 liraya oynayabilirsin. Onun yerine başka oyun alabilirsin tavsiye.

Knk biz kendi hevesimize görwe söylemiyoruz Yani tecrübe ettiğimiz için ve Gnel olarak bakıp Bu oyuna O para değer mi Bitirirmisin yoksa yarıda oyunu bırakırmısın gibi bilgilerimizi söylüyoruz.

-Ona bakarsan Enis KirazOğluda Videolarında oyunların iyi ve kötü yanını anlatıyo ama adam YT Oyun diyince ilk bakılan kişi yani
Hocam enis kirazoğlunu severim fakat bu eleştiri kanalları yüzünden insanlar oyunların inciğine kadar takmaya başladı biliyorsundur eskiden böyle bişi yoktu oynar geçerdik, şimdi bende dahil oyunlardan zevk alamıyoruz eleştiri kanallarıda iyice vazgeçiriyor.

Hocam enis kirazoğlunu severim fakat bu eleştiri kanalları yüzünden insanlar oyunların inciğine kadar takmaya başladı biliyorsundur eskiden böyle bişi yoktu oynar geçerdik, şimdi bende dahil oyunlardan zevk alamıyoruz eleştiri kanallarıda iyice vazgeçiriyor.
Knk Haklısın Eleştiri kanalları çok abartıyo genelde ama Enis Kiraz oğlunuda ayıran popüler yapan özellikte Diğer kanallardan farklı olması diğer kanalların abartma Dışlama sevişyesi %90 Enis kötüleme abartma seviyesi ise %20 falan bu yüzden enis den örnek verdim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak Metro serisini ekledim. 3. oyunun DLC^'Si bayağı iyiymiş.
Knk Fresh Women Ekle Ucuzken Dolar fiyatı 12 Dolar

Yapılan önerilere göre steam sepetim.

Alıntıyı görüntüle
1698756715187.png

bunları da ekle hoşuna giderse

Online olmayan oyunlara para vermek mi neyse ben gideyim ücretsiz oyunlarda ücretli item alayım. Gerçi zevk meselesi iyi oyunlar

God of war, Spiderman remastred

Geri