Swerv
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,238
metro serisi, dying light serisi ve rdr2 almanı öneririm.Yapılan önerilere göre steam sepetim.
metro serisi, dying light serisi ve rdr2 almanı öneririm.Yapılan önerilere göre steam sepetim.
Ek olarak Metro serisini ekledim. 3. oyunun DLC^'Si bayağı iyiymiş.metro serisi, dying light serisi ve rdr2 almanı öneririm.
crysis remastered trilogy'i de öneririm.Ek olarak Metro serisini ekledim. 3. oyunun DLC^'Si bayağı iyiymiş.
![]()
Metro Saga Bundle on Steam
store.steampowered.com
Hocam enis kirazoğlunu severim fakat bu eleştiri kanalları yüzünden insanlar oyunların inciğine kadar takmaya başladı biliyorsundur eskiden böyle bişi yoktu oynar geçerdik, şimdi bende dahil oyunlardan zevk alamıyoruz eleştiri kanallarıda iyice vazgeçiriyor.Knk biz kendi hevesimize görwe söylemiyoruz Yani tecrübe ettiğimiz için ve Gnel olarak bakıp Bu oyuna O para değer mi Bitirirmisin yoksa yarıda oyunu bırakırmısın gibi bilgilerimizi söylüyoruz.
-Ona bakarsan Enis KirazOğluda Videolarında oyunların iyi ve kötü yanını anlatıyo ama adam YT Oyun diyince ilk bakılan kişi yani
Knk Haklısın Eleştiri kanalları çok abartıyo genelde ama Enis Kiraz oğlunuda ayıran popüler yapan özellikte Diğer kanallardan farklı olması diğer kanalların abartma Dışlama sevişyesi %90 Enis kötüleme abartma seviyesi ise %20 falan bu yüzden enis den örnek verdim zatenHocam enis kirazoğlunu severim fakat bu eleştiri kanalları yüzünden insanlar oyunların inciğine kadar takmaya başladı biliyorsundur eskiden böyle bişi yoktu oynar geçerdik, şimdi bende dahil oyunlardan zevk alamıyoruz eleştiri kanallarıda iyice vazgeçiriyor.
Knk Fresh Women Ekle Ucuzken Dolar fiyatı 12 DolarEk olarak Metro serisini ekledim. 3. oyunun DLC^'Si bayağı iyiymiş.
![]()
Metro Saga Bundle on Steam
store.steampowered.com
Hepsi mevcut. Yarısından çoğunu oynadım ama sıkıldım. Bana tek oyunculu sağlam hikayeli oyunlar lazım.Alıntıyı görüntüle
bunları da ekle hoşuna giderse
O da ayrı bir mantık. İyi oyunlar.Online olmayan oyunlara para vermek mi neyse ben gideyim ücretsiz oyunlarda ücretli item alayım. Gerçi zevk meselesi iyi oyunlar