Tlauncher optifine kurarken hata veriyor

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
98
Merhaba shader kurmak için optifine indirmeye çalışıyorum fakat file not found appdata/roaming/.minecraft/launcher/profiles.json ve appdata/roaming/.minecraft/launcher/profiles_microsoft_store.json bu hataları alıyorum nasıl çözebilirim?

TL'ı tekrar indirip kurmayı deneyin. Olmazsa orjinal minecraft launcher'ı indirip kurun. Sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

Merhaba shader kurmak için optifine indirmeye çalışıyorum fakat file not found appdata/roaming/.minecraft/launcher/profiles.json ve appdata/roaming/.minecraft/launcher/profiles_microsoft_store.json bu hataları alıyorum nasıl çözebilirim?
tlauncher da zaten optifine bulunuyor. Sürüm kısmından araştırıp bulabilirsin. Shader içinde klasörünü bulup sürükleyeceksin içine.

hangi sürüm için optifine indiriyorsan o sürümün normal haline 1 kere girmen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,994
Üyeler
186,282
Son üye
spiderma
Geri