5800ede var 1650.Bütçeni 6500 yap 1650 al yoksa o butcede harikalar bekleyemezsin
Hocam 8gb ram laptopta götürürmü sonrasında eklerim onda sıkıntı yok da anca 2 yıl içerisindeMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5800ede var 1650.
Link olarak bir önerini var mı9.nesil intel
1650
16ram
128+1
Çok efsane bir beklentim yok fps lerim ne olur onu Merak ediyorum hocamBütçeni 6500 yap 1650 al yoksa o butcede harikalar bekleyemezsin
Onu teknik servis para alarak takacaktır. 8gb ram extradan.Hocam 8gb RAM laptopta götürürmü sonrasında eklerim onda sıkıntı yok da anca 2 yıl içerisinde
Mesela atıyorum PUBG fortnite oynatırmı fps ne olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link olarak bir önerini var mı
Oynarsın tüm oyunlarıHocam 8gb RAM laptopta götürürmü sonrasında eklerim onda sıkıntı yok da anca 2 yıl içerisinde
Mesela atıyorum PUBG fortnite oynatırmı fps ne olur
Link olarak bir önerini var mı
Çok efsane bir beklentim yok fps lerim ne olur onu Merak ediyorum hocam
Sonradan ben taksam olmaz mı kendimOnu teknik servis para alarak takacaktır. 8gb RAM extradan.
400falan alır.
Yok oynatır onu biliyorum da FPS i merak ediyorumOynarsın tüm oyunları
sen kendin takarsan garanti bozulur.Sonradan ben taksam olmaz mı kendim
Yok oynatır onu biliyorum da FPS i merak ediyorum
60 altı almazsın rahat olSonradan ben taksam olmaz mı kendim
Yok oynatır onu biliyorum da FPS i merak ediyorum
Her firma garanti bozdurmuyor. Haberiniz olsun.sen kendin takarsan garanti bozulur.
Garantisi kaç yıl ki ben 2 yola ancak ekleme yaparım zatensen kendin takarsan garanti bozulur.
80 i felan görür müyüm grafikleri vesaire düşürsem veya 90 ı60 altı almazsın rahat ol
2 veya 3 yıl bir garantisi var. yazar ürün gelince garanti belgesinde.Garantisi kaç yıl ki ben 2 yola ancak ekleme yaparım zaten
80 i felan görür müyüm grafikleri vesaire düşürsem veya 90 ı