Yardım Days Gone steam kod olarak mı teslim edilecek?

Ben kullandım. Benimkini bi 10dk sonra verdi ama verdi yani
Hocam verse bile bi zamandan sonra hesaptan silinme durumu vs oluyormuş bazı sitelerde, örnek olarak arkadaşım indiegaladan almıştı hesabından oyun gitmişti aktifleştirdikten 2 gün sonra. Siz ne zaman aldınız oyunu?

Hocam verse bile bi zamandan sonra hesaptan silinme durumu vs oluyormuş bazı sitelerde, örnek olarak arkadaşım indiegaladan almıştı hesabından oyun gitmişti aktifleştirdikten 2 gün sonra. Siz ne zaman aldınız oyunu?
öyle birşeyin mümkün olacağını sanmıyorum

Direkt kendim birinci ağızdan gördüm nasıl mümkün olmuyor hocam :D adam aldı oyunu kurdu 2 gün sonra hesabından kalktı oyun.
Gift şeklinde gönderildiyse o durumlar olabilir fakat CD Key'lerde böyle bir problem yaşanacağını düşünmüyorum Kabasakal'a canlı desteğine yazın ve sorunuzu sorun :D

Bugün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şikayet ederim bu arada Öyle bir şey yaşasam

Direkt kendim birinci ağızdan gördüm nasıl mümkün olmuyor hocam :D adam aldı oyunu kurdu 2 gün sonra hesabından kalktı oyun.
daha önce başına böyle bir şey görmedim cd key ile aktif ettiği oyun 2 gün sonra hesabından silinmiş dedinize göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,033
Üyeler
186,285
Son üye
rypexx
Geri