ChristianSerratos
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsunoyunu aldım saniyesinde kod geldi sıkıntısız etkinleştirdim sitede sıkıntı yok alabilirsiniz
hayırlı olsunoyunu aldım saniyesinde kod geldi sıkıntısız etkinleştirdim sitede sıkıntı yok alabilirsiniz
Ohhhhh çok şükür geldi etkinleştirdim bi an çok korktum taklaya geldim diye. Telaşlandırdı.hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir kişi daha var sizin gibi yetkililer hala görmedi görünce geri dönüş yapılır istiyorsanız maile geri dönüş yapın
teşekkürlerhayırlı olsun
Herkese gönderip sizi dolandırmaları ilginç olurduOhhhhh çok şükür geldi etkinleştirdim bi an çok korktum taklaya geldim diye. Telaşlandırdı.
alan arkadaşları görüyorsun ben sorunsuz teslim aldığım için paylaştım şuana kadar bir sorun ile karşılasan olmadıhocam bu siteden arkadaş aldı bana dolandırdılar dedi siz sorunsuz aldınız mı bizde alalım mı?
hocam güvenilir diyorsanız bende alıcam şimdialan arkadaşları görüyorsun ben sorunsuz teslim aldığım için paylaştım şuana kadar bir sorun ile karşılasan olmadı
bu sitelerin böyle ucuzdan satınca kârı ne oluyor. Yani hangi amaçla yapıyorlar bunuGüvenilir satın aldım ve key geldi. https://www.hanxgame.com.tr/days-gone-tk-tr?tracking
bi fikrim yok 1 hafta öncesine kadar her yerde 108tl idi ama stokları bitti belki yakında onların da stoğu gelirbu sitelerin böyle ucuzdan satınca kârı ne oluyor. Yani hangi amaçla yapıyorlar bunu
şuana kadar bir sorunla karşılasan olmadıhocam güvenilir diyorsanız bende alıcam şimdi
böyle bir şey ile karşılasmadım ilk defa mı paytr sistemin de ödeme yapıyorsunuzHocam numara gir diyor giremiyorum sebebi nedir?
bekleyin kod gelicektirkod yok hocam nasıl iş
Mesaj otomatik birleştirildi:
beklemem mi gerekiyor