hayırlı olsundayanamadım yatırdım geldim direk verildi kod hiç bi sıkıntı olmadı teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Bug olmuş galiba alan herkese kod gitmiş size belki mail üzerinden gelmiştirAnahtar göster diyor göstermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anahtarımı göstermiyor yardım
@berkeincekara
Kod mu? Ben siparişlerden bakıyorum. Anahtarı göster diyorum. İade edemezsin diyor tamam diyorum. Göstermiyor.Bug olmuş galiba alan herkese kod gitmiş size belki mail üzerinden gelmiştir
Kod nereye geliyorBug olmuş galiba alan herkese kod gitmiş size belki mail üzerinden gelmiştir
normal de orada göstermesi lazım kodu belki maile göndermişlerdir anahtarKod mu? Ben siparişlerden bakıyorum. Anahtarı göster diyorum. İade edemezsin diyor tamam diyorum. Göstermiyor.
Kod nereye geliyor
normal de orada göstermesi lazım kodu belki maile göndermişlerdir anahtar
mailinizi kontrol ettiniz miAlıntıyı görüntüle
Göstermiyor
Ödeme dekontu geldi birde şöyle bir mail geldi: “mailinizi kontrol ettiniz mi
hayırlı olsunAldım hocam bende sağolun
bir kişi daha var sizin gibi yetkililer hala görmedi görünce geri dönüş yapılır istiyorsanız maile geri dönüş yapınÖdeme dekontu geldi birde şöyle bir mail geldi: “
Hanxgame ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Ödemeniz onaylandıktan sonra siparişiniz işleme konulacaktır.
Siparişinizi görüntülemek için aşağıdaki bağlatıya tıklayınız” tıklıyorum anahtarı göster diyorum gözükmüyor