🔥İndirim Train Sim World 3 12TL!🔥🔥🔥

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,484
Eğer simülasyon seviyorsanız kesinlikle alın. Bende dlc'leri ile var. Tren sürmesi baya zevkli.

Bu arada yeni oyunu sim world 4 steam'de 425TL iken epic games'de sadece 79TL.

Eğer simülasyon seviyorsanız kesinlikle alın. Bende dlc'leri ile var. Tren sürmesi baya zevkli.

Güzel oyuna benziyor kart ile ilgili sorun olmasa steamde alırdım

Bu arada yeni oyunu sim world 4 steam'de 425TL iken epic games'de sadece 79TL.

Sürüş mekanikleri gta dan daha mı iyi yoksa benzer mi

Full paketi Epic Games üzerinde gayet uygun geldi bana nedense bir fiyat sorunu mu var acaba, bu arada 4.oyun alınır mı sizce ?

Sürüş mekanikleri gta dan daha mı iyi yoksa benzer mi
Yani tren sürüyorsun sonuçta. Düz rayda gittiği için ekstra bir farklılık yok bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Full paketi Epic Games üzerinde gayet uygun geldi bana nedense bir fiyat sorunu mu var acaba, bu arada 4.oyun alınır mı sizce ?
4. oyunun full sürümü almıştım. Gayet güzel bence. 3 ile aralarında çok fark yok zaten fark başka hatların olması.

Yani tren sürüyorsun sonuçta. Düz rayda gittiği için ekstra bir farklılık yok bence.

4. oyunun full sürümü almıştım. Gayet güzel bence. 3 ile aralarında çok fark yok zaten fark başka hatların olması.
Full sürümü Special Edition olan mı hocam ?

geleceğin makinisti olarak söylüyorum oyunun 2'sini de 3'ünü de oynadım oynamaya devam ediyorum aşırı zevkli 4'ü istiyorum ama alamam para bitti :D

keşke dlcleri de indirimde olsaydı

Bunun mesleğini yapan sıkılmıyormudur reelde
asla sıkılıcak bir meslek değil bence üstten patron baskısı yok kabinde tek başınasın rahat koltuğunda oturuyosun ato startı verip tren durup kapıyı açana kadar bişe yapmıyosun kapıyı kapatıp ato startı verip devamke :D (marmaray ve metroların çoğu böyle) (evet auto değil ato)

Geri