Çok enteresan 1.70 falan olursunda fazla bir şey bekleme doktor elin röntgenini çekmedi mi
Elimin Röntgenini Çekti 16.5 Yaşındasın uzarsın dedi acaba 53 kilo olduğum için boya verecek kilo olmadığı için mi uzamıyorum?Çok enteresan 1.70 falan olursunda fazla bir şey bekleme doktor elin röntgenini çekmedi mi
Beslenme önemliElimin Röntgenini Çekti 16.5 Yaşındasın uzarsın dedi acaba 53 kilo olduğum için boya verecek kilo olmadığı için mi uzamıyorum?
1.70Senin boyun kaç reis
Bilgim yok doktora sorsaydın keşkeVe Bu protein vs. şeyleri boy uzatır mı?
Rica ederimTeşekkürler knk
Tahminimce 1.74 civarında boyun olur. Kardeşin nasıl o kadar uzun oldu anlamış değilim ?Sa 17 Yaşındayım Boyum 1.65cm. Babam 1.70cm. Kardeşim 1.83cm. Sizce benim Boyum daha uzar mı?
Not: Sırtım'a durduk yere izler çıktı doktor Boy uzama belirtileri falan dedi ama 3 Ay oldu 1cm Artmadı
dayı tarafı fln çok etkiliyor dayıları m180/190 fln o yüzden bnim bpyum babamdan da annemden de uzun 178 im yani seneye 185 gibi olsam yeter heralde 8.sınıfta 172 idim şuan 9 a gidiyorum yaş 15 e gircemTahminimce 1.74 civarında boyun olur. Kardeşin nasıl o kadar uzun oldu anlamış değilim ?
Muhtemelen 1.70-75 arasına gelirsin daha fazla bir şey bekleme.Sa 17 Yaşındayım Boyum 1.65cm. Babam 1.70cm. Kardeşim 1.83cm. Sizce benim Boyum daha uzar mı?
Not: Sırtım'da durduk yere izler çıktı doktor Boy uzama belirtileri falan dedi ama 3 Ay oldu 1cm Artmadı