RX570 4gb alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar merhaba ben Ankara da yaşıyorum.Bir rx570 gb buldum 1500 lira güvenlik bandrolleri üzerinde sizce verdiğim paraya değermi?

580 de yanıyordu o modelde ve çok wattman filan alabilirsin. Varsa msi gaming x filan bak.
Yada biraz daha bekle para biriktir 3k ya filan xfx rx6600 bulabilirsin belki

1500 tl makulmu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

580 de yanıyordu o modelde ve çok wattman filan alabilirsin. Varsa msi gaming x filan bak.
hocam adam sıfır almış hiç wattman hatası yemedim diyor

hocam yarım saatlik stress testinde 75 derece görüyor
Değerler normal görünüyor. Alınabilir duruyor, lakin satıcı size güven veriyor ise tercih edin. Özellikle bu asıl gözü çipinin bulunduğu yerin etrafını kontrol edin yağlanma tarzı birleyen var mı diye. Ayrıca gpu z üzerinden bile numarası ile biosu da kontrol edin bir problem yoksa biraz pazarlık yaparak alınabilir.

Değerler normal görünüyor. Alınabilir duruyor, lakin satıcı size güven veriyor ise tercih edin. Özellikle bu asıl gözü çipinin bulunduğu yerin etrafını kontrol edin yağlanma tarzı birleyen var mı diye. Ayrıca gpu z üzerinden bile numarası ile biosu da kontrol edin bir problem yoksa biraz pazarlık yaparak alınabilir.
satıcı son fiyat dedi bana ben herşeyine baktım sıkıntısı yok sizce almalımıyım kendim testlerini adamlar beraber yaptım

Wattman biraz nasip işi hiç yemeyebilirsin ama her açıp kapamada da yiyebilirsin. Ayrıca 570-580 kesin yanar diye bir şey yok. Sadece ihtimal var. Onun haricinde pulse biraz düşük evet gaming x bakılabilir hatta mümkünse nitro modeli tercih edilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,763
Üyeler
191,161
Son üye
eaytekin
Geri