kaliteli kreatin markası önerisi

Reaksiyon skoru
70
selamlar kreatin almak istiyorum fakat hangi markadan almalıyım bilmiyorum ekstra olarak suplementler.com güvenilir midir ?

Güvenilir sitedir ben ProteinOcean kullandım etkiliydi.

Güvenilir sitedir ben ProteinOcean kullandım etkiliydi.
kreatinde marka fark ediyor mu ? ekstra olarak bigjoy bcaa+glutamin alacağım ondan dolayı bigjoy alasım var fakat baktığımızda bcaa glutamin karpuz aromalı , kreatine baktığımızda ananas diyor tadı kötü olur mu acaba

kreatinde marka fark ediyor mu ? ekstra olarak bigjoy bcaa+glutamin alacağım ondan dolayı bigjoy alasım var fakat baktığımızda bcaa glutamin karpuz aromalı , kreatine baktığımızda ananas diyor tadı kötü olur mu acaba
Kreatini ben sade içtim direkt ağzına at tozu suyla yut daha güzel oluyor.
Bigjoy güzel markadır alınır

proteinoceanı çok gömüyolar un vs. vs diyorlar sence doğru mu idmana etkisi nasıl ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1699035574303.png

bunu almayı planlıyorum

Marka farkediyor muydu zamanında 1000grm kingsize 200 TL almıştım vucut alışınca pump olsun enerji olsun inanmazdım mükemmel bişi.

hocam rica edıyorum burdakılerın verdiği tavsiyelere uyma proteiocean markalı creatın yapan bir marka bu ne alaka diyebilirsn creatine 300gr ise aroması 100gr saf creatin almak istersen torq ,hiq veya hardline alablrsn 200mesh bunlar diğerlşeri 80mesh,200mesh emilimi daha yüksektir

hocam rica edıyorum burdakılerın verdiği tavsiyelere uyma proteiocean markalı creatın yapan bir marka bu ne alaka diyebilirsn creatine 300gr ise aroması 100gr saf creatin almak istersen torq ,hiq veya hardline alablrsn 200mesh bunlar diğerlşeri 80mesh,200mesh emilimi daha yüksektir
aroması 100gr demeye calıstım virgül koymamısım kusra bakma

hocam sağ ol spor salonundaki hocam yarışmalara katılmış vücut geliştirmeci olduğu için onada danıştım bana hardline creatinin yan etkisi olarak sivilce yaptığını söyledi bigjoy ideal dedi bende şu an bigjoy alacağım gibi öbür aya hardline almayı düşünüyorum

hocam sağ ol spor salonundaki hocam yarışmalara katılmış vücut geliştirmeci olduğu için onada danıştım bana hardline creatinin yan etkisi olarak sivilce yaptığını söyledi bigjoy ideal dedi bende şu an bigjoy alacağım gibi öbür aya hardline almayı düşünüyorum
bigjoy kaliteli marka değil 3tae marka önerdim üçünden birisini alman daha iyi olur malum creatıne adı altıda her şey satabilirler türkiyede denetleme yok malesef

bigjoy kaliteli marka değil 3tae marka önerdim üçünden birisini alman daha iyi olur malum creatıne adı altıda her şey satabilirler türkiyede denetleme yok malesef
doğru söylüyorsun tabii bir değişim görmezsem hardline alma taraftarıyım bende kuzenimde onu kullanıyor

ProteinOcean iyi mi kötü bilemiyorum zaten hayatımda 1 kutusunu kullanıp bıraktım ama kutuda 200 mesh yazıyor ve saf aromasız kreatinin neden 300 gramında 100 gram aroma olsun ?
Tabii ki bigjoy vb. markalar daha iyi bende onları tavsiye ediyorum ama dediğin her şeyi ProteinOcean karşılıyor neden bu marka kötü?

ProteinOcean iyi mi kötü bilemiyorum zaten hayatımda 1 kutusunu kullanıp bıraktım ama kutuda 200 mesh yazıyor ve saf aromasız kreatinin neden 300 gramında 100 gram aroma olsun ?
Tabii ki bigjoy vb. markalar daha iyi bende onları tavsiye ediyorum ama dediğin her şeyi ProteinOcean karşılıyor neden bu marka kötü?
1699094581686.png

tavsiye etmeme sebebımde hemen hemen her markayı denedım(aloprotein, proteinocea, ssn, torq, premium gold ,hiq ,bigjoy )belki başka daa vardır aklıma gelmıyor aralarında en kötü proteinocean ve bigjoydu.Bigjoyun bcaasını denedım ve creatine vardı mysupplement,bigjoya ait bir marka ikiside kötüydü,proteinocean preworkouut almıstım noldu anlamadım hayatımda ilkdefa dondugunu gördüm bir supplementin topaklanabilir buna lafım yok fakat direkt donması thuaf etkisi de kötüydü ilk başlarda belki toleransım yüksektir bilmiyorum fakat bu iki marka benım gözümde kötü ki yıllardır supplement kullanan birisiym

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,465
Üyeler
189,272
Son üye
Bayra.m
Geri