sizce dolandırıldım mı? sahibinden

batuu123

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
797
sahibinden üzerinden yurtdışı redmi note 12 pro 5g için biriyle konuştum pendikte dükkanı varmış istersen gel al dedi bende 7k tlyi ibanına atayım kargola dedim tamam dedi başkasının ibanını verip açıklamaya bir şey yazma dedi parayı attım bugün kargolayacaktı yazmadı ben yazdım o da kargoya bıraktım takip kodları gelince ileticem dedi de şubede vermiyorlar mı takip kodunu, mng kargoyu aradım robot öyle bir kargomun olduğunu söylemedi sisteme işlenmemiş midir haftasonu olduğundan? adamdan da video istemiştim dükkanı ve telefonları çeker misin diye tamam dedi akşam videoyu attı öyle güvendim zaten de yine de dolandırılmış mıyımdır?

sahibinden üzerinden yurtdışı redmi note 12 pro 5g için biriyle konuştum pendikte dükkanı varmış istersen gel al dedi bende 7k tlyi ibanına atayım kargola dedim tamam dedi başkasının ibanını verip açıklamaya bir şey yazma dedi parayı attım bugün kargolayacaktı yazmadı ben yazdım o da kargoya bıraktım takip kodları gelince ileticem dedi de şubede vermiyorlar mı takip kodunu, mng kargoyu aradım robot öyle bir kargomun olduğunu söylemedi sisteme işlenmemiş midir haftasonu olduğundan? adamdan da video istemiştim dükkanı ve telefonları çeker misin diye tamam dedi akşam videoyu attı öyle güvendim zaten de yine de dolandırılmış mıyımdır
açıklamaya bir şey yazmayın afferiimmm siz kafayı yemişsiniz

Açıklamaya bir şey yazmayın dedi ve sen bunun üstüne para mı gönderdin knk

1699107910522.png

%99 Dolandırıldınız geçmiş olsun ve hakkınızı aramaya çalışsanız hiç bir şey yapamazsınız çünkü açıklamayı boş bıraktınız :D

vergisiz kaçak telefon olduğundan yazma sıkıntı çıkıyor dedi
Yd alınan cihazlarda ibana atarken açıklamaya telefonla ilgili bir şey yazdığında sıkıntı oluyor banka bakıyor çünkü, eğer adamda çok satış yapıyorsa sorun oluyor genelde yd cihaz alırken kimse açıklamaya yazdırmaz bir şey.Ama satıcının profili nasıl birden fazla telefon varsa sorun olmaz gibi, akşam saatlerinde takip no düşüyor genelde,ama tavsiyem sahibinden değilde Facebook gruplarında bilinen satıcılardan almak daha mantıklı böyle ürünleri..

Yd alınan cihazlarda ibana atarken açıklamaya telefonla ilgili bir şey yazdığında sıkıntı oluyor banka bakıyor çünkü, eğer adamda çok satış yapıyorsa sorun oluyor genelde yd cihaz alırken kimse açıklamaya yazdırmaz bir şey.Ama satıcının profili nasıl birden fazla telefon varsa sorun olmaz gibi, akşam saatlerinde takip no düşüyor genelde,ama tavsiyem sahibinden değilde Facebook gruplarında bilinen satıcılardan almak daha mantıklı böyle ürünleri..
15 taneye yakın telefon modeli satıyor attığı video da da raflarda telefonlar gözüküyordu dükkan doğru adres doğru ondan başka kimse de yoktu içerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıklamaya bir şey yazmayın dedi ve sen bunun üstüne para mı gönderdin knk
kaçak olduğundan adam da haklı değil mi şimdi vergi takibine düşerse

Sahibinden üzerinden bulmuşsun en azından get ile alsaydın. Şahısın pendikteki dükkanını internetden araştır telefon numarasına ulaş durumu izah et kendisiyse onaylar zaten sorun yaşamazsınız o halde

15 taneye yakın telefon modeli satıyor attığı video da da raflarda telefonlar gözüküyordu dükkan doğru adres doğru ondan başka kimse de yoktu içerde
Dostum dolandırmak isteyen her şekilde dolandırır ama bu kadar riske girmeye gerek yok ,takip no kargoya verilip yola çıkmaya yakın genelde düşüyor toplu verdikleri için bu kişiler genelde.Ama şans işi göreceğiz.

Geçmiş olsun...

sahibinden üzerinden yurtdışı redmi note 12 pro 5g için biriyle konuştum pendikte dükkanı varmış istersen gel al dedi bende 7k tlyi ibanına atayım kargola dedim tamam dedi başkasının ibanını verip açıklamaya bir şey yazma dedi parayı attım bugün kargolayacaktı yazmadı ben yazdım o da kargoya bıraktım takip kodları gelince ileticem dedi de şubede vermiyorlar mı takip kodunu, mng kargoyu aradım robot öyle bir kargomun olduğunu söylemedi sisteme işlenmemiş midir haftasonu olduğundan? adamdan da video istemiştim dükkanı ve telefonları çeker misin diye tamam dedi akşam videoyu attı öyle güvendim zaten de yine de dolandırılmış mıyımdır?
Satıcı kim sahibinden ilan numarası varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri