- Reaksiyon skoru
- 576
aradım dostum kod bir kullanımlık başka kredi kartı başka ıp ve başka telefondan kodu kullanabilirsiniz dedilerMüşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar
aradım dostum kod bir kullanımlık başka kredi kartı başka ıp ve başka telefondan kodu kullanabilirsiniz dedilerMüşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar
Satıcı iptal etmiş komediİptal neden olmuş sordunmu peki?
Ciddi misin keske daha önce görseydim 25 TL'ye zurna soylemistimTeşekkürler kullandım indirimlere ek bile kullanılıyor. %30 + 30 TL + 50 TL olarak kullandım.
Usta ben soyledim yedim uzerine gelen zurnanin kenari yanmisti resim yolladim trendyol asistana parami da iade ettiler üzerine beleşe aldim akckkwkvkak.Millet nasıl yararlanıyor anlamadım 10dk deniyorum tükendi diyor burada sürekli yeni msj atanlar aldım diyor bu kod sadece banami bitti arkadaş
Nasıl lan? Azıcık kenarı yandı diye para iadesi mi yaptılar? Yoksa cidden yanık mıydı?Usta ben soyledim yedim uzerine gelen zurnanin kenari yanmisti resim yolladim trendyol asistana parami da iade ettiler üzerine beleşe aldim akckkwkvkak.
Kenarı yaniktiNasıl lan? Azıcık kenarı yandı diye para iadesi mi yaptılar? Yoksa cidden yanık mıydı?