🔥İndirim Trendyol Yemek Alt limitsiz 50 TL indirim kodu

waffle aldım adamların ilk siparişi mi anlamadım hediye paketine sarmışlar birde üstünde etiket var bunu öznür paketledi barbie değil harbi waffle ilginç

Millet nasıl yararlanıyor anlamadım 10dk deniyorum tükendi diyor burada sürekli yeni msj atanlar aldım diyor bu kod sadece banami bitti arkadaş

Millet nasıl yararlanıyor anlamadım 10dk deniyorum tükendi diyor burada sürekli yeni msj atanlar aldım diyor bu kod sadece banami bitti arkadaş
Usta ben soyledim yedim uzerine gelen zurnanin kenari yanmisti resim yolladim trendyol asistana parami da iade ettiler üzerine beleşe aldim akckkwkvkak.

Usta ben soyledim yedim uzerine gelen zurnanin kenari yanmisti resim yolladim trendyol asistana parami da iade ettiler üzerine beleşe aldim akckkwkvkak.
Nasıl lan? Azıcık kenarı yandı diye para iadesi mi yaptılar? Yoksa cidden yanık mıydı?

Nasıl lan? Azıcık kenarı yandı diye para iadesi mi yaptılar? Yoksa cidden yanık mıydı?
Kenarı yanikti 😆. Gecen seferkinde de pizza soylemistim. 26 cm yaziyordu boyutu makine ogrencisiyim. Boyu gözüme küçük geldi kumpasla ölçtüm boyunu 22cm çıktı destege yazdim yine ücret iadesi yapmislardi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,831
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri