🔥İndirim Takstar Pro 82 2100 TL

g pro x ve g635'e göre kötü.
E zaten. Onlar oyuncu kulaklıkları. O yüzden basslar yükaek. Sıkıntı Pro 82'de değil onlarda.

Frequency response grafiğinde de görüleceği üzere Pro 82'nin bassları sönük değil tam tersine nötralden yüksek.

Son düzenleme:
E zaten. Onlar oyuncu kulaklıkları. O yüzden basslar yükaek. Sıkıntı Pro 82'de değil onlarda.
Alıntıyı görüntüle
Frequency response grafiğinde de görüleceği üzere Pro 82'nin bassları sönük değil tam tersine nötralden yüksek.
edm veya bass gerektiren muziklerle aran yok sanirim pek. cunku o tur muziklerde mh752/pro82 zayif kaliyor. G635 ve G Pro X'te abarti bass yok, olmasi gereken var. MH752 ve Pro82'de ise olmasi gerekenin altinda bass var. Ve bass vermek istediginde de surucu patliyor cunku gucu yetmiyor. zaten her ikisini de satma sebebim bass bakimindan yetersiz kalmasi. g635 tamamen mh752'den daha iyi bir kulaklik. ustelik mh752 ve pro 82 gereksiz parlaklik sunan iki kulaklik.

ayrica oyuncu kulakligi diye kotu olacak diye bir sey yok. senin mantiginla o zaman gidip 500 liralik studyo kulakligindan cok iyi bir ses performansi bekleyelim 2500-3000 civarindaki oyuncu kulakliklarina gore.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica sadece frequency response'a bakarak kulaklik yorumu yapamazsin.

Oyuncu kulakliklarinda bass yuksek olmaz cunku bass ses kasmayi zorlastirir, bogukluk olusturur. Bass en zor seydir, closed-back kulakliklarin cogu bass konusunda cuvallar zaten. K371 en iyi closed-back kulaklik, bass konusunda en basarili model de o. benim denedigim oyuncu kulakliklarindan k371'e en yakin bass sunan model g635 idi.

mh752 ve pro 82 gereksiz parlaklik sunan iki kulaklik
Buna katılıyorum zaten bu modelin eksisi o. TR'de V2 modelini görmedim ama bildiğim kadarıyla Pro 82 V2 bu konuda daha iyi.
ayrica oyuncu kulakligi diye kotu olacak diye bir sey yok. senin mantiginla o zaman gidip 500 liralik studyo kulakligindan cok iyi bir ses performansi bekleyelim 2500-3000 civarindaki oyuncu kulakliklarina gore.
Böyle söylemedim. Her ne kadar yüksek fiyatlı oyuncu kulaklıkları normal kullanıcı için tatmin edici müzik perdormansı sunsa da sonuçta oyuncu kulaklıkları ses kasmak için özelleştirilmiş kulaklıklar. Ayrıca biliyorsun ki kulaklık üretmek klavye fare üretmeye benzemiyor. Dolayısıyla benzer fiyattaki bu alanda uzmanlaşmış markanın hi-fi kulaklığı ile oyuncu kulaklığının ses performansı bir olamaz. Hi-fi elbette alanında daha iyi olacaktır.
Ayrica sadece frequency response'a bakarak kulaklik yorumu yapamazsin.
Farkındayım. Ancak bu kulaklığın neredeyse bütün incelemelerini okudum ve basstan senin kadar şikayetçi birini görmedim. Bass konusunda genel olarak yeterli bulunan bir kulaklık. Bence sen fazla bass'ı seviyorsun. Bu modelde sıkınti bass değil treble. Fazla parlak olması.

Ayrıca bu kulaklığın bass slider'ı olduğunu da hatırlatayım. Evet 2 ve 3. seçenekte netlik azalıyor, midlere karışıyor ama yine de bass ağırlıkli müziklerde 2. seçenekte dinlemeyi seviyorum.
mh752/pro82 zayif kaliyor. G635 ve G Pro X'te abarti bass yok,
Bir defa MH752 ile Pro 82 birebir aynı kulaklık değil. Kasaları farklı. Hatta TR'de Pro 82 V1 olduğu için sürücü de farklı. MH752 bass konusunda Pro 82'den kötü diye biliyorum. Tabii ki bass slider da yok.

Buna katılıyorum zaten bu modelin eksisi o. TR'de V2 modelini görmedim ama bildiğim kadarıyla Pro 82 V2 bu konuda daha iyi.
MH752 direkt olarak Pro 82 V2'nin değiştirilmiş versiyonu zaten. Pro 82 V1 değil.
Farkındayım. Ancak bu kulaklığın neredeyse bütün incelemelerini okudum ve basstan senin kadar şikayetçi birini görmedim. Bass konusunda genel olarak yeterli bulunan bir kulaklık. Bence sen fazla bass'ı seviyorsun. Bu modelde sıkınti bass değil treble. Fazla parlak olması.
Fazla bass sevdiğimin farkındayım, evet. Ancak şöyle bir değerlendirme yapmak gerek. Dengeli kulaklık arayanlar bassı pek umursamıyor. Dolayısıyla Pro82 ve MH752'yi bass konusunda yeterli görmeleri pek de şaşırtmıyor.
Ayrıca bu kulaklığın bass slider'ı olduğunu da hatırlatayım. Evet 2 ve 3. seçenekte netlik azalıyor, midlere karışıyor ama yine de bass ağırlıkli müziklerde 2. seçenekte dinlemeyi seviyorum.
Pro 82'nin 3. seçeneği kötüydü de 2. seçeneğini hatırlayamadım, kullanalı çok oldu.
Hatta TR'de Pro 82 V1 olduğu için sürücü de farklı.
Yok, TR'de V2 versiyonu var. Hatta 2. elde de 2-3 kez denk geldim V2 versiyonuna.
MH752 bass konusunda Pro 82'den kötü diye biliyorum. Tabii ki bass slider da yok.
Bass sliderı saymazsak yakınlar. Hatta MH752 biraz daha önde.

Cooler%20Master%20MH752.png

Takstar%20Pro%2082.png

reis 6-8 ay once zaten bu kulaklık 1k-1.5k arası gezıyodu 2110 gayet normal cloud 2 den farkı yok bu kulaklıgın kalıte olarak

reis 6-8 ay once zaten bu kulaklık 1k-1.5k arası gezıyodu 2110 gayet normal cloud 2 den farkı yok bu kulaklıgın kalıte olarak
adam konuyu 6-8 ay önce değil, dün açmış. 6-8 ay önce kulaklığın 1-1.5k olmasının şu an indirimli 2100 tl olmasıyla ne alakası var? 6 ay önceye gidip 1500'e al o zaman, tabii 6 ay önceye gitme yeteneğin var ise.

adam konuyu 6-8 ay önce değil, dün açmış. 6-8 ay önce kulaklığın 1-1.5k olmasının şu an indirimli 2100 TL olmasıyla ne alakası var? 6 ay önceye gidip 1500'e al o zaman, tabii 6 ay önceye gitme yeteneğin var ise.
Baştaki yaziyi okumadan yorumyapiyosun dostum adam 6 ay oncenin fiyatina duşmuş demiş

Baştaki yaziyi okumadan yorumyapiyosun dostum adam 6 ay oncenin fiyatina duşmuş demiş
ee? "6 ay önceki fiyatına düşmüş" diye yazmış çünkü büyük bir indirim olduğunu pekiştirme babında betimleme yapmak istemiş. Senin yazdığın şey ise tamamen bambaşka bir şey. türkçe derslerini aksatma

ee? "6 ay önceki fiyatına düşmüş" diye yazmış çünkü büyük bir indirim olduğunu pekiştirme babında betimleme yapmak istemiş. Senin yazdığın şey ise tamamen bambaşka bir şey. türkçe derslerini aksatma
6 ay önceki fiyat: ~₺1500
Şu anki fiyat: ~₺2100
Sonuç: Ürün 6 ay önceki fiyatında değil. Yani ortada büyük bir indirim yok aslında.

Protein, Omega-3, DHA alımınızı aksatmayın.

Sonuç: Ürün 6 ay önceki fiyatında değil. Yani ortada büyük bir indirim yok aslında.

:D bide bana laf ediyo işte

:D bide bana laf ediyo işte
toplamınız 5 iq etmez kankitolar hadi iyi günler size

bu ürün en dip 1700 tl gördü o da indirimdeyken. sabit piyasası 4-5 ay önce 1900-2000 liraydı.

toplamınız 5 iq etmez kankitolar hadi iyi günler size

bu ürün en dip 1700 TL gördü o da indirimdeyken. sabit piyasası 4-5 ay önce 1900-2000 liraydı.
LIse terksin galiba biraz paragraf falan çozeydin lisede okudugunu anlardin

Akakçeden fiyat tablosuna bakıp 1700 altina düşmedi diyo :D

Fazla bass sevdiğimin farkındayım, evet. Ancak şöyle bir değerlendirme yapmak gerek. Dengeli kulaklık arayanlar bassı pek umursamıyor. Dolayısıyla Pro82 ve MH752'yi bass konusunda yeterli görmeleri pek de şaşırtmıyor.
Tamam baştan deseydin ya 🤣 Ben dengeli bakıyorum zaten. Yorumlarımda referans olarak onu aldım zaten.
Evet basshead'leri tatmin etmeyebilir.
MH752 direkt olarak Pro 82 V2'nin değiştirilmiş versiyonu zaten. Pro 82 V1 değil.
V2 ile V1 arasında da çok fark olmaması lazım.
Pro 82'nin 3. seçeneği kötüydü de 2. seçeneğini hatırlayamadım, kullanalı çok oldu.
2'de de sesin bulanıklaştığı ve midlere karıştığı belli oluyor. Ama bass fazla müziklerde kullanıyorum.
Yok, TR'de V2 versiyonu var. Hatta 2. elde de 2-3 kez denk geldim V2 versiyonuna.
Tedarikçi Panmüzik'ten aldım ben. Ya o dediklerin başka yerden almış ya da Panmüzik'te stoklarda karışık var.
Bass sliderı saymazsak yakınlar. Hatta MH752 biraz daha önde.
Emin misin? Ben Rtings'den aldım grafiği:
Screenshot_2023-11-05-19-19-59-602_com.android.chrome.png

LIse terksin galiba biraz paragraf falan çozeydin lisede okudugunu anlardin

Akakçeden fiyat tablosuna bakıp 1700 altina düşmedi diyo :D
Arkadaşım. Bu kulaklığın TR tedarikçisi Panmüzik. Bir ara çok kısa süre başka mağaza 100-200 ucuza sattı. Onun dışında Panmüzik fiyatı belirliyor. Kur değiştiğinde güncellediler. 6 ay önce fiyatı 1700'den 2100'e, ardından 2700'e çıktı. Bunu kastediyorum. Ondan önce 1700'dü evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,308
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri