🔥İndirim Takstar Pro 82 2100 TL

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,750

1.5 yıl+ süredir kullandığım Takstar Pro 82 kulaklık 6 ay önceki fiyatına düşmüş. Satıcı ve ithalatçı Panmüzik HB ve N11'de de satış yapıyor. Yalnızca kendi sitelerinde indirimde. Ben HB üzerinden kendilerinden almıştım.

Stüdyo kulaklığı dese de hem giriş seviyesi Hi-fi hem de oyun için uygun çünkü meşhur MH751 ve 752 aslında Pro 82'nin etiket + ufak değişiklik hali. Hatta başka ülkelerde GALAX Xanova Juturna etiketiyle de oyuncu kulaklığı olarak satılmış. Kendisi de Audio Technica MSR7 ve Sony MDR-1A 'nın görünüş kopyası.
Meşhur Cloud 2 de aslında Takstar Pro 80'in etiket basılmış hali yine.

Yurt dışında 3-4 yıl önce bandının (70-85$) F/P modellerinden biri olarak geçiyordu Hi-fi'cılar arasında. Şimdi ne durumda bilmiyorum.
Ben %95 müzik için kullandım ve gayet memnumum ama oyun için kullandığım zamanlarda da (nadir CS, çoğunlukla Apex) tatmin etmişti. Sürmek için ekstra bir şeye gerek yok. B450 Aorus Pro'mun ALC1220'si yeterli oluyor. Telefonda telefonun dahili DAC'ı ile (Benimki üst giriş Xiaomi 11T) yine kullanabiliyorsunuz idare ediyor ama PC kadar olmuyor.
Kulaklığın en beğendiğim ve beğenilen yanı inanılmaz rahat olması. Kulaklıklarla bir türlü rahat edemeyen ben bile saatlerce kullanıyorum ve bana mısın demiyor.

abi yedi nokta bir özelliği varmı abiğ

bu kulaklığı zamanında 1500 iken almamıştım hala pişmanım

James eşek 711 kullanıyorum 4 senedir derileri soyuldu mide bulandırcı duruyor. Piyasada süngerde yok alam .
incehesaba mail gonder veya sitesinden aldıysan talep aç ücretsiz pad gönderiyorlar

James eşek 711 kullanıyorum 4 senedir derileri soyuldu mide bulandırcı duruyor. Piyasada süngerde yok alam .
Takstar suni deri. Benimki soyulmadı ama nette soyulanlar görmüştüm. Ne olur ne olmaz diye yedek sünger alayım dedim. Panmüzik ile konuştum çifti 10 dolarmış. Parasıyla yedeğini alabiliyorsunuz.

Üstteki arkadaşın dediği gibi bi İncehesap ile konuşun.
bu kulaklığı zamanında 1500 iken almamıştım hala pişmanım
Ben 700 iken almıştım. Neyden memnun kalmadınız? Ses kalitesi tartışılır ama genel kanı fiyatına göre gayet iyi olduğu. Rahatlık çok çok iyi. Malzeme kalitesi orta (Metal bant ve çıkarılabilir kablo var).
Umarım telefonda deneyip kötü dememişsinizdir.

Edit: almadığıma pişmanim diyormuş.

incehesaba mail gonder veya sitesinden aldıysan talep aç ücretsiz pad gönderiyorlar
sahi mi 2021 ocakta almışım 1 ay var garanti bitmesine HB'dan aldım yollarlarmı sizce ?
1699117858966.png

Post automatically merged:

sahi mi 2021 ocakta almışım 1 ay var garanti bitmesine HB'dan aldım yollarlarmı sizce ?
1699117858966.png
4 sene oldu sanıyordum meğer 2 sene olmuş :D

güzel kulaklık, bu fiyata alınır, ama bangır bangır bass arayanlar üzülebilir

Kaldı ki bass'ları da kötü değil.
kullandım, g pro x ve g635'e göre kötü. hem mh752 hem takstar pro 82 kullandım. tabii 2100 liraya bundan daha iyi bir kulaklık yok, orasını tartışmıyorum.
Post automatically merged:

bu arada bu kulaklığı dandik bir ses yongasıyla bile beslersiniz çünkü sürülmesi kolay bir kulaklık ve sürücüsünün power ratingi düşük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,482
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri