ANKRALIyardımcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Merhabalar 5400 küsür paraya arctis nova 7 alınır mı
Ben aldım 2 gündür kullanıyorum basslari çok yeterli oyunda vs denedim deep ses yok en kısikta Bluetooth ile denediğimde en kisikta biraz ses geliyor eğer steelseries gg den ses arttırma sonar kısımları falan var ordan ses iyice arttırılıyor tek eski yanı kulaklıkların yanında ki mıknatıslı yerler düşmez gibi duruyor ama kontrol ediyorum arada başka aklina takılan bir şey varsa sorabilirsinBende uzun süredir araştırıyorum ama hala karar veremedim, Bir kısım insan var çok beğeniyorlar fakat bir kısımda kesinlikle bulaşılmaz sesi çok az kötü v.b yorumlar yapıyor. Varsa kullanan arkadaşlar yazabilir mi ?
Bluetooth ile kullanırken ses seviyesi yeterli mi ? peki, bazı insanlar bilgisayarda yazılımdan sınırlamayı kapatarak ses artsada telefonda sesin çok az geldiğini söylüyorlar , birde tiz seslerin kulağı rahatsız edicek seviyede olduğundan bahsediyorlar. Sen ne düşünüyorsun ?Ben aldım 2 gündür kullanıyorum basslari çok yeterli oyunda vs denedim deep ses yok en kısikta Bluetooth ile denediğimde en kisikta biraz ses geliyor eğer steelseries gg den ses arttırma sonar kısımları falan var ordan ses iyice arttırılıyor tek eski yanı kulaklıkların yanında ki mıknatıslı yerler düşmez gibi duruyor ama kontrol ediyorum arada başka aklina takılan bir şey varsa sorabilirsin
Tizler rahatsız etmiyor sesi bende sona aldım uygulamadan 5 dk sonra kafa ağrıtıyor ki benim başım çok zor ağrır her hangi bir ses eksikliği yokBluetooth ile kullanırken ses seviyesi yeterli mi ? peki, bazı insanlar bilgisayarda yazılımdan sınırlamayı kapatarak ses artsada telefonda sesin çok az geldiğini söylüyorlar , birde tiz seslerin kulağı rahatsız edicek seviyede olduğundan bahsediyorlar. Sen ne düşünüyorsun ?