SEmrey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 508
Hamımıza uğurlar KFVSNDBDKDBÇox yaxşı alış idi. Sifarişim göndərildi. hamımıza uğurlar
Hamımıza uğurlar KFVSNDBDKDBÇox yaxşı alış idi. Sifarişim göndərildi. hamımıza uğurlar
Yüzde 99.9 çünkü kargosu yarınBende 1 saat önce sipariş verdim iptal olur mu sence?
Hazırlanıyor aşamasındaydı ben direk trendyol satıcısından almıştım zaten kısa sürede kargolamadıklarını biliyordum. İhtiyacım olan şeyi alayım gelirse gelir diyr almıştım sonuç ortadahazırlanıyora geçmiş miydi yoksa geçmeden mi iptal edildi
ünlü oldun haHay maşallah yeni uyandım 1k yorum 45k görüntüleme neee![]()
nası keşfettin la sen bunuHay maşallah yeni uyandım 1k yorum 45k görüntüleme neee![]()
hayır az önce bunu aldım +nays ile 127tl ye denk geldiHala sorunlumu kampanya
Açılacak kardeşim, sen alma. Benim dayım Trendyol CEO'su benden söylemesi.Açılmayacağından emin misin?
ben de trendyol satıcısından aldım hazırlanıyor diyince kargoya verilir o zman diye sevinmiştim benim de iptal olur o zmanHazırlanıyor aşamasındaydı ben direk trendyol satıcısından almıştım zaten kısa sürede kargolamadıklarını biliyordum. İhtiyacım olan şeyi alayım gelirse gelir diyr almıştım sonuç ortada![]()
Noldu eminim desem alacak mısın. Emin değilim 13 yaşındaki kardeşim alma tamam.Açılmayacağından emin misin?