G Pro X Superlight Mouse'um İçin Switch Önerisi

Reaksiyon skoru
100
Selam arkadaşlar, faremin Switch'ini değiştirmek istiyorum hangisini almalıyım ve kullanıyorsanız düşünceleriniz nedir buradaki Switch'ler hakkında?

Kailh GM8.0 Switch - Kailh GM 8.0 Switch (iki farklı sitede fiyatları mevcut)
Huano Blue Shell Pink Dot Switch - Huano Blue Shell Pink Dot Switch (iki farklı sitede fiyatları mevcut)
Kailh Blue GM 8.0 Transparent Switch
Huano Blue Shell Pink Dot Transparent Switch

Düzenleme: Omron Micro Switch D2F-01F Japan bu switch'i de buldum şimdi.

attığın tüm switchler güzel ben huano alırdıım daha tatlı geliyor sesi

ne fark yaratıcak ki bu switch daha fazla kill almayı saglıyor mu

Normal logitech switchi sorunlu hocam hemde bunların hissi daha iyi değişmesini kesinlikle öneririm transperent dedikler daha yumuşak hali bence normal hali iyidir

genelleme yapmazsan sevinirim bilmediğim için soruyorum. bide mouse altındaki yapıskanı falanda degisiyorlar pad degisiyorlar hızlı refleks dondurmek ıcın falan burdan arkadaslara sorarak ogrenmıstım içindeki elektronik switchi ilk defa gördüm. bide kablosuz 5ghz 2.4ghz muhabbetleri var onları daha kavrayamadım henuz neden bir mouse bu kadar yatırım yapılıyor onuda anlamadım hala o yuzden soruyorum ciddi anlamda fps oyununa etkisini ogrenmeye calısıyorum eger net sonuca ulasırsam basıp parayı en üst seviye mousu gercekten alıcam

genelleme yapmazsan sevinirim bilmediğim için soruyorum. bide mouse altındaki yapıskanı falanda degisiyorlar pad degisiyorlar hızlı refleks dondurmek ıcın falan burdan arkadaslara sorarak ogrenmıstım içindeki elektronik switchi ilk defa gördüm. bide kablosuz 5ghz 2.4ghz muhabbetleri var onları daha kavrayamadım henuz neden bir mouse bu kadar yatırım yapılıyor onuda anlamadım hala o yuzden soruyorum ciddi anlamda fps oyununa etkisini ogrenmeye calısıyorum eger net sonuca ulasırsam basıp parayı en üst seviye mousu gercekten alıcam
Hocam o yapışkanlar skatez oluyor, mouse'un rahat kayması için. Rehberime bakabilirsiniz.

bütün gece bunu dusundum acaba nıye cevap vermedı dıye bu yuzdenmıs.

link

Selam arkadaşlar, faremin Switch'ini değiştirmek istiyorum hangisini almalıyım ve kullanıyorsanız düşünceleriniz nedir buradaki Switch'ler hakkında?

Kailh GM8.0 Switch - Kailh GM 8.0 Switch (iki farklı sitede fiyatları mevcut)
Huano Blue Shell Pink Dot Switch - Huano Blue Shell Pink Dot Switch (iki farklı sitede fiyatları mevcut)
Kailh Blue GM 8.0 Transparent Switch
Huano Blue Shell Pink Dot Transparent Switch

Düzenleme: Omron Micro Switch D2F-01F Japan bu switch'i de buldum şimdi.

Merhabalar
Yıllardır bu işlere ciddi paralar harcamış biri olarak yazıyorum. cok mousenin switch, kablo, encoder skatezini değiştirip tamirlerinide yaptım. Birazda hastalık diyelim.
Rekabetci odaklı oyunlarda. milisaniyeler konusur. Mousenin daha iyi kayması switchin daha hızlı tepki vermesi. sensorun daha hızlı tepki vermesi gibi durumlar on plandadır. hatta bunun için bazı sitelerde sensor, tıklama hissiyatı gibi karsılastırmalar bile vardır.(reklam olmaması için site adı yazmıyorum). Konumuz olan Logitech g pro x superlight mousenin fabrika cıkıs switchleri kotudur. Encoderi cok hızlı arıza verir bunlar baslıca sorunlarıdır suana kadar 11 12 adet g pro x superlight elimden gecti arızalısıda gecti modifiye yapıp sattıgımda oldu. Bu mousenin en cok sevilen yonu ise piyasadaki en iyi kablosuz tepkime veren mousedir ve kalıbı cok iyidir. Olaya soyle bakacak olursan g pro x superlight 2 adında yeni modeli cıktı baktıgında kalıp olarak aynı. ama switchlerinde encoderinde ve sensorunde guncellemeye gidildi ve bu sorunlar yenisinde ortadan kaldırıldı. Aslında insanların gerekli gorup sizin gereksiz gordugunuz durum firmanında dikkatini cekti ve boyle bır guncellemeye gittiler. İşin ozeti siz bir mouse aldınız ve switchleri size cok yumusak geldi vurma hissiyatını begenmiyorsunuz ve sert tıklamalı switch alıp urunu modifiye ediyorsunuz bu ufak bir ornegi. iyi gunler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,608
Üyeler
186,912
Son üye
izzetcanguner
Geri