❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben bugün bunu alıcaktım sonra satıcıyla konuştum 4.30 5 gibi kargoya veriliyor dedi bende başka klavye baktım apex 5 satıcısıyla konuştum o direk veririz abi dedi 30 dk içinde bende apex 5 aldım 2650 ye denk geldi birde nays indirim yaparsa 200 TL de ordan gelicek 2450 ye apex 5 almış oldum kargoda
Yok alınır alınmasına da bana hala pahalı geldi. 2370TL oluyor naysla 2200TL oluyor. Sanki pek fark etmiyor gibi. 3 hafta önce Amazonda 2300TL idi zaten.

sata ssd aldım kargolamışlar aynı satıcıdan arkadaş aldı iptal etmişler işe bak şans meselesi tamamen taktik falan boş

Protein tozlarımı iptal ettiler telefon no aynı girince sıkıntı oluyor mu.
2.PNG

Hangi satıcıydı direk sipariş vereyim bende hazırlanıyor oldu iptak edildi sonra
Kendi satıcısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hangi satıcıdan aldın
Kendi satıcısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

protein tozu için bir satıcı bulunda alalım
Hardline kendi satcısından aldım rica edin kargoya verildi göstersin.

Tabletten olmuyor bu arada denedim bölgeyi azerbaycan yaptığım halde uygulama değişmedi akşamı bekliyeceğim artık mecbur

5 dk da kargoya verildi beyler bu arada hazırlanıyor demesi önemli değil benimki öyle ikende iptal olmustu bakalım kargoya verilince iptal olcak mı

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8.6 KB · Hit: 140
Tabletten olmuyor bu arada denedim bölgeyi azerbaycan yaptığım halde uygulama değişmedi akşamı bekliyeceğim artık mecbur
Bilgisayarda emülatörden yap, en iyisi MEMu ve Nox. İkisinde de yapmayı başardım.

Arkadaşlar olay çok basit şu şekilde:

1) Alacağımız ürünü seçiyoruz ve ''7 dakika içerisinde sipariş verirsen bugün kargoda'' kısmına dikkat ediyoruz. Ben 45 dakika kala sipariş vermiştim.
WhatsApp Image 2023-11-08 at 13.56.38 (1).jpeg

2)Siparişi yeni verdiğime dair kanıt.
WhatsApp Image 2023-11-08 at 13.58.11.jpeg

3)Bir yandan satıcıyı darlıyoruz.
WhatsApp Image 2023-11-08 at 13.56.39.jpeg

4) Azmin sonucu :) Sipraiş verdikten 35 dakika sonra kargoya verildi.
WhatsApp Image 2023-11-08 at 13.56.38.jpeg

Arkadaşlar olay çok basit şu şekilde:

1) Alacağımız ürünü seçiyoruz ve ''7 dakika içerisinde sipariş verirsen kargoda'' kısmına dikkat ediyoruz. Ben 45 dakika kala sipariş vermiştim.
Alıntıyı görüntüle

2)Siparişi yeni verdiğime dair kanıt.
Alıntıyı görüntüle

3)Bir yandan satıcıyı darlıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

4) Azmin sonucu :) Sipraiş verdikten 35 dakika sonra kargoya verildi.
Alıntıyı görüntüle
birden fazla kez oldumu yani

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,607
Üyeler
185,136
Son üye