Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,387
Yüzünüz gözünüz gülsün diye paylaşmadım bugün 4 tane zam haberini
Yüzünüz gözünüz gülsün diye paylaşmadım bugün 4 tane zam haberini
Monitör alamıyorum önümüzde çok indirim var diyeMag 274upf beklemekteyim şu an 15500 e kadar düştü
Dün bi eldiven sattım 4k monitör içinMonitör alamıyorum önümüzde çok indirim var diye![]()
Dün bi eldiven sattım 4k monitör içinbenim dediğim model zaten diğerlerine göre baya uygun aslında ama 14 e falan düşerse diye bekliyorum
O mesafeyi katetmek için çok büyük ya, geçen sene ordan almayı düşünüyordum da yolda başına bi şey falan gelirse uğraşamam. 3 4 fazla verip alıcam amazondanÖnceden neweggden getirtebiliyorduk çok uyguna şimdi gümrükte kalıyor
O tarz olaylarda sıkıntı olmuyor newegg çözüyor da malum muz ülkesindeyiz gümrük canı isterse sokuyor canı istemezse zorluyorO mesafeyi katetmek için çok büyük ya, geçen sene ordan almayı düşünüyordum da yolda başına bi şey falan gelirse uğraşamam. 3 4 fazla verip alıcam amazondan
Geçen geyming gecesinde vardı da kapıştılar saniyesinde. 11k ya düşmüştü7800x3d bekliyorum umarım gelir.
Teknosa da 2x8 xpg d10 var 800 liraya al geç taş gibi rammouse girerse etiketlermisiniz birde ram 2x8