Modem ikisine de aynı ip verdiği için çakışıyorlar. Pc için kablo telefonlar için wifi adaptörü kullanıyordum. Bilgisayar kabloya bağlı olmasına rağmen bol bol kopma ve resleyene kadar tekrar bağlanmaması sorunumu günler sonra wifi adaptörünü prizden çekerek buldum. Herkes sorun yaşamıyor demek ki sorun modemden kaynaklı. Bendeki bayağı eski o yüzden kötü yorumlardaki kopma sorunlarını da anlattığım sebebe bağlayabiliriz.Böyle usb wifi adaptör kullananlar yazarsa sevinirim. Bilgisayar ilk açılışta 40-50 saniye sonra internete bağlanıyor. Bu normal mi yoksa bendeki mi sıkıntılı?(Tenda u18a var. Her şeyi güzel ama bu olay yüzünden kullanmıyorum. )
Hocam şuankinden daha kötü olamaz diyerek mw300uh aldım. Bakalım en kötü iade ederim.Maks vereceği internet hızı 50Mbps bunların. Alacaklar az paraya kıyıp 5GHz destekleyenlerden alsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu daha iyi modeme yakınsan 100 alırsın bununla ama yine de daha da iyisi alınsa fena olmaz.
Tek sorun geç bağlanması. Kenarda duruyor. Elle ip ataması falan da denerim ama sanki wifi simgesi altta hiç gelmiyordu ya. Bir daha çıkarıp bir deneyeyim bakalım.Modem ikisine de aynı ip verdiği için çakışıyorlar. Pc için kablo telefonlar için wifi adaptörü kullanıyordum. Bilgisayar kabloya bağlı olmasına rağmen bol bol kopma ve resleyene kadar tekrar bağlanmaması sorunumu günler sonra wifi adaptörünü prizden çekerek buldum. Herkes sorun yaşamıyor demek ki sorun modemden kaynaklı. Bendeki bayağı eski o yüzden kötü yorumlardaki kopma sorunlarını da anlattığım sebebe bağlayabiliriz.
Tek sorunun geç bağlanması ise tolere edilebilir ama ilerde dediğim sorunla karşılaşabilirsin çünkü nadiren gerçekleşen bu olay pc reslediğimde düzeliyordu ve uzun bir süre sonra üstteki gibi pcyi kullandırmayacak hale geldi.