🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

1 haftalık felan yaparlar sanıyordum direk tüm kasımı içine alınca biraz garipsedim. Her sene yapıyolar böyle indirim dönemi ama aklımda kalmıyor isimleri.
Her sene zaten ay sonuna kadar yapıyorlar (bazen ilk gün indirim yapip sonra aynı ürüne 5 gün sonra bir daha indirim yapıyorlar o gıcık ediyor insanı 😂)

Hepsi dahil. Muhtemelen en iyi fiyatları ay sonunda görücez. Başlarda basit indirimler olur. Ayın 22 sinden sonra büyük indirimler olur diye tahmin ediyorum
11.11 Cumartesi günü ve 24.11 Cumartesi günü böyle wow dedirtecek ürünler çıkar mı acaba? C2 Wireless almayı planlıyorum 3500'ün altına 5 tl düşse direk yapıştırıcam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her sene zaten ay sonuna kadar yapıyorlar (bazen ilk gün indirim yapip sonra aynı ürüne 5 gün sonra bir daha indirim yapıyorlar o gıcık ediyor insanı 😂)
Fiyat farkı iadesi gibi bi mevzu vardı sanki, aldığın ürün daha ucuza satılırsa aradaki farkı iade yapıyorlardı öyle bi durum var mı halen?

11.11 Cumartesi günü ve 24.11 Cumartesi günü böyle wow dedirtecek ürünler çıkar mı acaba? C2 Wireless almayı planlıyorum 3500'ün altına 5 TL düşse direk yapıştırıcam :D

Fiyat farkı iadesi gibi bi mevzu vardı sanki, aldığın ürün daha ucuza satılırsa aradaki farkı iade yapıyorlardı öyle bi durum var mı halen?
Amazonun ki 13 ünde başlıyor. Amazon en iyi indirimi ay sonunda yapar. Hepsiburada , n11 , Trendyol gibi yerler 11 inde güzel indirim yapar. Sana bağlı.

11.11 Cumartesi günü ve 24.11 Cumartesi günü böyle wow dedirtecek ürünler çıkar mı acaba? C2 Wireless almayı planlıyorum 3500'ün altına 5 TL düşse direk yapıştırıcam :D

Herzaman yapılmıyor o ama yapılırsa güzel olur çünkü 2 indirim biraz daha iyi oluyor 😂

Tablet indirimi olur mu ki. Tab s9fe falan indirime girse çok güzel olur

Son düzenleme:
UYGUN DEĞİLSİNİZ GELİYOR ÇEEET

Konu dışı ama arkadaşlar eve koşu bandı almak istiyorum yerim dar söyle katlanabilen bir koşu bandı alsak fp olarak minimum bütçemiz ne olmalı

Geri