fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
ciddimiTeknosa da 2x8 xpg d10 var 800 liraya al geç taş gibi ram
knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
800 ise direk alırımciddimi
knk
ciddimiTeknosa da 2x8 xpg d10 var 800 liraya al geç taş gibi ram
800 ise direk alırımciddimi
knk
Ben de 4k monitör arıyorum hocam hangi ürünle ilgileniyorsunuz tavsiyeniz var mı?Dün bi eldiven sattım 4k monitör içinbenim dediğim model zaten diğerlerine göre baya uygun aslında ama 14 e falan düşerse diye bekliyorum
Evet yetişemedim yamyamlar yok ettiGeçen geyming gecesinde vardı da kapıştılar saniyesinde. 11k ya düşmüştü
Gir bi bak bitmediyse al direkciddimi
knk
800 ise direk alırım
bitmiş heralde varsa link atarmısınTeknosa da 2x8 xpg d10 var 800 liraya al geç taş gibi ram
bu fakirde 12700 beklemekte13900K, 14700K, 14900K beklemekteyim indirimde, hadi bakalım.
Bayadır bakıyorum şu an en fp olanı MSI mag 274upf. 27 inç yeterli diyosanız onu alabilirsiniz muadil fiyatlı monitörlere göre baya iyi özellikleri. Ayrıca yeni çıktı piyasa güncel bi model. Kronik bi sorunu var mı bilmiyorum amaBen de 4k monitör arıyorum hocam hangi ürünle ilgileniyorsunuz tavsiyeniz var mı?
Evet yetişemedim yamyamlar yok etti
Evet tükenmiş hemen. Ama belki geri gelir stoğa takipte kalın. Bir de modeli Google da aratın belki farklı pazaryerlerinde aynı fiyattan stokta kalmıştır@Eren Güven ram bumu link
tamam daha indirim olursa etiketlersinizEvet tükenmiş hemen. Ama belki geri gelir stoğa takipte kalın. Bir de modeli Google da aratın belki farklı pazaryerlerinde aynı fiyattan stokta kalmıştır
20 kya satıyolar 10 k nerdeee. bu arada bence o kadar paraya emin olun gerek yok. 2.5k ya amazondan bi markadan aldım aynı işi görüyor tam olarak
Arkadaşlar biliyorum 23k indirimle 20k düşüyor şuan bende almamak için bahane işte anca 10k olursa diyorum hanımahocam 10k imkansız , v12 bile 15lerde geziyor. v15 18k falan olursa bile alınır .
Dyson muhabbeti geçti de ustam o bana aslında koşu bandı lazım evde katlamalı olanlardan isim bitti mi katlayip koyabilecegim bi rseyNe arıyorsunki hocam sen