Sizce Amd mi Nvidiamı ?

Onu ben 2022 ilkbahardan 2023 sonbahara kadar yaşadım küfrede küfrede kullanıyordum her oyunda wattman yiyordum şu sıralar sadece netflix disney+ yada belirli bi sürüm altında sorun yaşayabilirsiniz denilen oyunlarda wattman alıyorum
GTX 1660 Satıp RX 5700 aldım 2.El Temiz Furmak vs soktum sorun olmadı aldım Referans kart Nvidia Kartdan AMD Ye geçince Çok Berbat bir tecrübe olduğunu söyleyebilirim Kartı aldığımda GTA V girdim sorunsuzca Discord girince mavi ekran watman yedim tak Şuan yeni gelen sürücüyle Under Volt yaparak çözüldü sorunum nihayet Ekran kart Da Nvidia şaşmayacaksın.

ben niye yasamıyorum
Sen yaşamıyorsun diye dünyadaki herkesin yaşamadığı anlamına gelmez.

Geldi gene yaşı kadar yıldır AMD kullandığım biri AMD savunmaya...

6500 serilerinde devam ediyor diye biliyorum ama 6600 ve üstünde sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam mesajı bi yeniden okuyun
Arkadaşta 6800xt var oda yaşıyor

Intel

GTX 1660 Satıp RX 5700 aldım 2.El Temiz Furmak vs soktum sorun olmadı aldım Referans kart Nvidia Kartdan AMD Ye geçince Çok Berbat bir tecrübe olduğunu söyleyebilirim Kartı aldığımda GTA V girdim sorunsuzca Discord girince mavi ekran watman yedim tak Şuan yeni gelen sürücüyle Under Volt yaparak çözüldü sorunum nihayet Sıfır kart olacaksa Nvidia şaşmayacaksın.
Sadece 0 değil 2. elde de biraz daha az performans alıp nvidia almayı tercih ederim benim aldığım dönem mining in patladığı dönemdi

Sadece 0 değil 2. elde de biraz daha az performans alıp nvidia almayı tercih ederim benim aldığım dönem mining in patladığı dönemdi
Düzelttim Mesajı hocam yanlış yazdım telefonda yazıyorum İşte nvidia kartdan amd ye geçince tuhaf oluyor insan :D

Hocam var ya iade edene kadar illalah ettim tovbeliyim amd almam daha düşmanımın başına gelmesin ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam umarım yaşamazsınız daha
Umarım hocam teşekkürler geçmiş olsun.

6700xt ile 4060 arasında dağlar kadar fark yok bildiğim ya max 10 fps olsun sorin yasamayim diye nvidia alinabilir ama eğer soruna göz yumarsa tabi 6700xt
Ya hocam şimdi diyelim ki ben 4060 lı sistem aldım alacağım performans gene aynı o zaman zaten o açığı da dlss 3.0 la kapatırsın hem kafan ağrımaz hem uğraştırmaz diyorsun ama kafamı kurcalayan tek şey 8gb ram yetecekmi ama kullanacağım monitör 1080 p

Geri