12400F-RTX4060 16.999TL VATAN BİLGİSAYAR MESUT ÇEVİK

hocam 4 5 yıldır para biriktiriyorum güç kaynağından sence bi sıkıntı çıkarmı korkuyorum powerboost diye sıkıntı çıkarır diye

hocam 4 5 yıldır para biriktiriyorum güç kaynağından sence bi sıkıntı çıkarmı korkuyorum powerboost diye sıkıntı çıkarır diye
power boost bu kesinlikle sıkıntı çıkarabilir

valla
valla dostum bronze güç kaynağı bu fiyata sistem de iyi daha uyguna daha iyisinde zaten vatan 1000 adetlik sistem değilse alamıyosun hemen stok bitiyor ona göre düşün bence güç kaynağında da bi problem yaşamazsın yaşarsan da 2 yıl garantili vatan sonuçta her türlü hakkını alırsın :)

girmez bence alma donanım arşivi sistemini bekle
işte o sitelerde taksit olmuyor faizsiz vatan burası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

girmez bence alma donanım arşivi sistemini bekle
nası yani güç kaynağı yüzünden oluyor ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla

valla dostum bronze güç kaynağı bu fiyata sistem de iyi daha uyguna daha iyisinde zaten vatan 1000 adetlik sistem değilse alamıyosun hemen stok bitiyor ona göre düşün bence güç kaynağında da bi problem yaşamazsın yaşarsan da 2 yıl garantili vatan sonuçta her türlü hakkını alırsın :)
işte korkuyorum olur diye ama 2 yıl garanti var haklısın

Vatanda indirim bekliyordum taksit imkanı olduğu için ama sistem hoşuma gitmedi 4060 ti falan olda yine bi tık iyi olurdu gibi

stok varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,521
Üyeler
185,756
Son üye
Hayrett
Geri