Steam den oyun almak ENAYİLİK!!!

LEO0

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
116
Çünkü ark ascended - City skylend 2 (2 saatte indi) ve daha bir sürü oyun steamunlocked den torrent ile inebilir tek sorunum indirme hızıydı onuda 14 günlük deneme torrent pro üyeliği alarak çözdüm şu an steamdan farksız 10-15 mbs arası iniyor :d

Adam işi çözmüş enayiler dağılın

Herkes torrent kullansa oyun geliştiricişi kalmaz, farkındasın değil mi? Ayrıca inançlıysan kul hakkı, değilsen etik olarak çok yanlış yoldasın.

Çünkü ark ascended - City skylend 2 (2 saatte indi) ve daha bir sürü oyun steamunlocked den torrent ile inebilir tek sorunum indirme hızıydı onuda 14 günlük deneme torrent pro üyeliği alarak çözdüm şu an steamdan farksız 10-15 mbs arası iniyor :d
Sonra bilgisayarım niye yavaşladı hesaplara girilmiyor falan konusu açarsan ne dicez

forumda okuduğum açık ara en komik ve boş konu olmuş :D

Herkes torrent kullansa oyun geliştiricişi kalmaz, farkındasın değil mi? Ayrıca inançlıysan kul hakkı, değilsen etik olarak çok yanlış yoldasın.
kul hakkı olayı saçma geliyor ağa şey gibi oyunda npc leri öldürdüm katil olurmuyum :d

Bu dediğin emek hırsızlığıdır, enayilik değil. :)
Emek hırsızlığının normal hırsızlıktan farkı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,086
Üyeler
186,448
Son üye
emir kurat
Geri