yavuzselimm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 240
Hosuma gitti özellikleri falan da direk aldim klavyem yoktu nasıl?
Brown switch hocam blue switch kadar ses yapmiyor diye biliyorum abdullah abi paylaşmış dedim o paylaştıysa bir bildiği vardırsesli olması çok problem değilse h.0 malzeme kalitesi falan baya güzel oluyo cooler master klavyelerin. switchleri de iyi, ttc marka olması lazım
blue switch e göre sessizdir. ama o markadan markaya farkediyo biraz. mesela rk blue switch, asusun rx optik red switchinden daha sessizdi. switchleri seçmeden youtubedan falan seslerini dinlemek lazımBrown switch hocam blue switch kadar ses yapmiyor diye biliyorum abdullah abi paylaşmış dedim o paylaştıysa bir bildiği vardır
klavyenin kablosuz olması çok önemli değil ya zaten şarjları çabuk bitiyoben de almayı düşünüyodum wireless diyor ama dongle çıkmıyor o yüzden vazgeçtim
Sanırım dongle yok bu yüzden bluetooth sebebiyle klavye ms değeri yüksek olacak ve hızlı kullanım sırasında sorun yaratacak, bunun önüne geçmek için kabloyu kullanmaya başlayacaksın. Hayırlısı olsun diyelim kişilerin zevkleri ve tercihlerini sorgulamak bize düşmez.Hosuma gitti özellikleri falan da direk aldim klavyem yoktu nasıl?
Zaten kablolu kullanirim hocam bana fazla sorun teşkil etmezSanırım dongle yok bu yüzden bluetooth sebebiyle klavye ms değeri yüksek olacak ve hızlı kullanım sırasında sorun yaratacak, bunun önüne geçmek için kabloyu kullanmaya başlayacaksın. Hayırlısı olsun diyelim kişilerin zevkleri ve tercihlerini sorgulamak bize düşmez.
Sesini dinledim çok sesli gelmedi hosuma gittiblue switch e göre sessizdir. ama o markadan markaya farkediyo biraz. mesela rk blue switch, asusun rx optik red switchinden daha sessizdi. switchleri seçmeden youtubedan falan seslerini dinlemek lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
klavyenin kablosuz olması çok önemli değil ya zaten şarjları çabuk bitiyo
Selam acaba benim pcde bluetooth desteği yok acaba kablolu kullanım varmı bu kalvyedeSanırım dongle yok bu yüzden bluetooth sebebiyle klavye ms değeri yüksek olacak ve hızlı kullanım sırasında sorun yaratacak, bunun önüne geçmek için kabloyu kullanmaya başlayacaksın. Hayırlısı olsun diyelim kişilerin zevkleri ve tercihlerini sorgulamak bize düşmez.
O zaman fiyatına göre çok iyi hoZaten kablolu kullanirim hocam bana fazla sorun teşkil etmez
Sesini dinledim çok sesli gelmedi hosuma gitti
Var 1.8 m type c kablo varSelam acaba benim pcde bluetooth desteği yok acaba kablolu kullanım varmı bu kalvyede
O zaman fiyatına göre çok iyi ho
Hocam dongle nedir cok fazla bilmiyorum ufaktan anlatabilir misinizVar 1.8 m type c kablo var
wireless bağlantı için normalde dongle olması lazım bu klavyede de wireless yazdığı için o şekilde düşündüm fakat sadece bluetooth anlamında kullanmışlarVar 1.8 m type c kablo var
Hocam dongle nedir cok fazla bilmiyorum ufaktan anlatabilir misiniz
Kablolu kullanimda bir sorun olmaz o zaman teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icinwireless bağlantı için normalde dongle olması lazım bu klavyede de wireless yazdığı için o şekilde düşündüm fakat sadece bluetooth anlamında kullanmışlar