Adata XPG Spectrix D41 RGB 2x8 3600 MHz Nasıldır?

enefti

80+
Reaksiyon skoru
143

Arkadaşlar bu RAM i aldım sizce nasıldır? Ayrıca bu satıcı iyi midir fiyat olarak 1339 TL ye geldi kuponla + Nays kullandım 1139 TL ye gelmiş olacak.

Anakart olarak Gigabyte B550 Gaming X V2 var. İşlemci de 5600 almayı planlıyorum.

Son düzenleme:
n11 den aldığın için bir şey demeyeceğim. Fakat marka-model olarak çok güzeldir.

Neden hocam N11'in bir sıkıntısı mı var?
n11 genellikle sahte ürün satmasıyla bilinir. Ben aldığım 2 üründe ağır sıkıntı yaşadım ve parayı geri alırken çok kasıyorlar vs. İnternette de araştırmanı öneririm n11 cidden sıkıntılı.

n11 genellikle sahte ürün satmasıyla bilinir. Ben aldığım 2 üründe ağır sıkıntı yaşadım ve parayı geri alırken çok kasıyorlar vs. İnternette de araştırmanı öneririm n11 cidden sıkıntılı.
Bugüne kadar bir çok alışverişim oldu şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım ve zaten satıcılarla kaynaklı olan bir durumdur bu.

Bugüne kadar bir çok alışverişim oldu şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım ve zaten satıcılarla kaynaklı olan bir durumdur bu.
Neyse hayırlı olsun diyeyim güle güle kullanırsın umarım.

Arkadaşlar bu RAM i aldım sizce nasıldır? Ayrıca bu satıcı iyi midir fiyat olarak 1339 TL ye geldi kuponla + Nays kullandım 1139 TL ye gelmiş olacak.

Anakart olarak Gigabyte B550 Gaming X V2 var. İşlemci de 5600 almayı planlıyorum.
gamersarena satısıcında 200 tl daha ucuz yine n11 de ,o mağazayı seç bence.

Satıcı o zaten hocam link yanlış olmuş sanırım.
tamamdır ozaman gamersarena kendi sitesi olan bir satıcı sanırım bir sorun olmaz bence, hayırlı olsun şimdiden.

Aynı satıcıdan bende XPG D60 2x16 3600MHz aldım. Yorumlar iyi gözüküyor, yine de geline iyice kontrol edin ürünü.

Aynı satıcıdan bende XPG D60 2x16 3600MHz aldım. Yorumlar iyi gözüküyor, yine de geline iyice kontrol edin ürünü.
Ürünü gelince deneyemeyeceğim çünkü anakart elimde fakat işlemciyi hala alamadım. Anakartı da RAM i de şansa bıraktım biraz 😅

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,168
Üyeler
193,282
Son üye
Utkyy
Geri