Öyle bir şey mümkün mü ya?önce danışman hocana sor eğer yapabiliyorlarsa yapsınlar. Bazen kontenjandan dolayı yapamayız derler o zamanda gündüzden birini bulman lazım ikiniz aranızda değişiklik yapmak istediğinizi belirtin bu sefer yaparlar.
evet mümkünÖyle bir şey mümkün mü ya?
Eğer geçirmezler ise nasıl bir yol izleyebilirim nasıl geçebilirim dediğim gibi üni filan farketmezevet mümkün
dediğim gibi önce konuşun kabul etmezlerse sizin gibi geçiş yapmak isteyen varsa o kişiyle geçiş yapabilirsiniz. Aynı sınıftan olmalı, gruplarınız yer değişir o kadar. Yapamayız demeleri bile yalandır geçiş rahatlıkla yapılabilir. Ama belli bir tarihi var mı bilmiyorum.Eğer geçirmezler ise nasıl bir yol izleyebilirim nasıl geçebilirim dediğim gibi üni filan farketmez
Peki hocam bu myp ile ilgili bilginiz var mı?dediğim gibi önce konuşun kabul etmezlerse sizin gibi geçiş yapmak isteyen varsa o kişiyle geçiş yapabilirsiniz. Aynı sınıftan olmalı, gruplarınız yer değişir o kadar. Yapamayız demeleri bile yalandır geçiş rahatlıkla yapılabilir. Ama belli bir tarihi var mı bilmiyorum.
yokturPeki hocam bu myp ile ilgili bilginiz var mı?