Çözüldü✓ Acer nitro 5 alınır mi

Al direkt fiyat iyi eski nesil 3070ti den uzak dur
İşlemci darboğaz
Boşta 70 derece.

6800h mı darboğaz yapıyor hocam3070ti ile
Evet kullandım iade ettim,
Bunu almak yerine kasa alın laptop demeye bin şahit lazım.
Adaptörü zaten facia.
Asus tufda aldım 7940hs 4070 adaptör 3te1 kadar.

Bende aldım kullanıyorum da neleri hoşunuza gitmedi
Ekran iyi hoparlör iyi
6800h fps komedi,
3070ti ve 6800 şuursuzca ısınıyor,
YouTube vb. Boşta denecek şekilde kullanırken pc fan sesi yine yüksek.
Isınması zaten komedi ve soğumuyor. Ben boşta 73 oyunda 98 gördüm. ( ilk 5 dakikada üstelik) win 11 full güncel.
Adaptörü tuğla kadar.

Özetle aldım beğenmedim önerecek bir durumda göremiyorum.
17.3 olan 30k iken alınırdı belki fp olarak ama diğer türlü değmez.
4060 takılı on numara sorunsuz laptoplar var.

Ekran iyi hoparlör iyi
6800h fps komedi,
3070ti ve 6800 şuursuzca ısınıyor,
YouTube vb. Boşta denecek şekilde kullanırken pc fan sesi yine yüksek.
Isınması zaten komedi ve soğumuyor. Ben boşta 73 oyunda 98 gördüm. ( ilk 5 dakikada üstelik) win 11 full güncel.
Adaptörü tuğla kadar.

Özetle aldım beğenmedim önerecek bir durumda göremiyorum.
17.3 olan 30k iken alınırdı belki fp olarak ama diğer türlü değmez.
4060 takılı on numara sorunsuz laptoplar var.
O fiyat bandında laptop bulamadım (31k) bandında simdi alip subatta ödemeye baslıcam birde 6 ay pesin fiyatına taksit olayı vardı cezbetti adaptör vs büyük olması önemli degilde cihazın ısınması büyük dert açılmış laptopu iade alırlarmı iade etsem iade etsem ne alabilirim

O fiyat bandında laptop bulamadım (31k) bandında simdi alip subatta ödemeye baslıcam birde 6 ay pesin fiyatına taksit olayı vardı cezbetti adaptör vs büyük olması önemli degilde cihazın ısınması büyük dert açılmış laptopu iade alırlarmı iade etsem iade etsem ne alabilirim
Ben bunu ve diğerlerini arka kapakları söküp ram vs takıp iade ettim.

Kesinlikle siz bilirsiniz ama bunu iade edip 13500 7640hs 7840 hs takılı rtx 4060 bulursanız, monster casper hariç daha iyi.

Şu an rtx 4050 laptop rtx 4060 kasa rtx 4070 7940hs laptop var
Acer resmen 3070ti olan sakat bir bilgisayar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vb. Gibi ama siz ekstra indirimli aldınız sanırım makineniz 32 GB ram ve 1 tb ise siz bilirsiniz. Veya taksit avantajı ile ekstra fp olduğu için (31k alım gücü farkı ile 25k gibi olacak) kullanmakta mantıklı olabilir.

Ama iadeyi veririm, aynı kampanya benzer indirimden bu hp veya benzeri çekerim derseniz ( kk limiti de önemli) kesinlikle yapın derim.

Ben bunu ve diğerlerini arka kapakları söküp ram vs takıp iade ettim.

Kesinlikle siz bilirsiniz ama bunu iade edip 13500 7640hs 7840 hs takılı rtx 4060 bulursanız, monster casper hariç daha iyi.

Şu an rtx 4050 laptop rtx 4060 kasa rtx 4070 7940hs laptop var
Acer resmen 3070ti olan sakat bir bilgisayar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vb. Gibi ama siz ekstra indirimli aldınız sanırım makineniz 32 GB ram ve 1 tb ise siz bilirsiniz. Veya taksit avantajı ile ekstra fp olduğu için (31k alım gücü farkı ile 25k gibi olacak) kullanmakta mantıklı olabilir.

Ama iadeyi veririm, aynı kampanya benzer indirimden bu hp veya benzeri çekerim derseniz ( kk limiti de önemli) kesinlikle yapın derim.
anladım hocam bu attığınız model ısı değerleri nasıl

indirim yakalarsam alırım bu modellerden harici direk kullanmaya devam edeyim diyorum abdullah hocanın incelemesinde vardı 17.3 inç olanı yakın olur sandım 15.6 inç ile ısı değerleri baya farklı bir süre sonra aldığım fiyata satarım heralde 16 gb 1 tb olan modeli

anladım hocam bu attığınız model ısı değerleri nasıl

indirim yakalarsam alırım bu modellerden harici direk kullanmaya devam edeyim diyorum abdullah hocanın incelemesinde vardı 17.3 inç olanı yakın olur sandım 15.6 inç ile ısı değerleri baya farklı bir süre sonra aldığım fiyata satarım heralde 16 gb 1 tb olan modeli
hpler acer a göre daha az ısınıyor.
6800h ile 7640h boşta kıyaslarsak 25+ derece fark var ve sorunsuz, benim takıldığım nokta bu.
Bios ayarı, voltaj düşürme, ekstra yazılım vb. ile güç kısma her türlü sorunsuz hale getirilir,
ama kaç kişi kabul eder bunu o mesele. ben kabul etmedim bastım iadeyi geçtim.
Android gibi takılan iphone olsa ne yaparsınız? durum bundan ibaret.

hpler acer a göre daha az ısınıyor.
6800h ile 7640h boşta kıyaslarsak 25+ derece fark var ve sorunsuz, benim takıldığım nokta bu.
Bios ayarı, voltaj düşürme, ekstra yazılım vb. ile güç kısma her türlü sorunsuz hale getirilir,
ama kaç kişi kabul eder bunu o mesele. ben kabul etmedim bastım iadeyi geçtim.
Android gibi takılan iphone olsa ne yaparsınız? durum bundan ibaret.
Anladım hocam teşekkürler ilgine bilgiler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,939
Üyeler
187,752
Son üye
suijin
Geri