RDR2 Hikaye modu ve online 328 TL

Silco

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,743
Fiyatlar dolara dönmeden, indirim bitmeden almanızı tavsiye ederim, 20 kasımda bitiyor. Bir daha bu fiyatlar bulunmayabilir.
187,50 Liraya Red dead online alıyorsunuz. Oyunu yükleyip açınca ana menüde online ve story seçenekleri var, story seçip oyna derseniz sizi social club mağzasına yönlendirir ve 140 Liraya story mode almak istiyormusunuz diye sorar. Bu ödemeyi steam üzerinden gerçekleştirir. Sonuç olarak 187.50 + 140 liraya rdr2 story ve online almış olursunuz.

değer mi diye düşünen varsa hafızam silinse de 500 daha verip oynasam keşke derim.

bu gerçek mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz anlatsana
Fiyatlar dolara dönmeden, indirim bitmeden almanızı tavsiye ederim, 20 kasımda bitiyor. Bir daha bu fiyatlar bulunmayabilir.
187,50 Liraya Red dead online alıyorsunuz. Oyunu yükleyip açınca ana menüde online ve story seçenekleri var, story seçip oyna derseniz sizi social club mağzasına yönlendirir ve 140 Liraya story mode almak istiyormusunuz diye sorar. Bu ödemeyi steam üzerinden gerçekleştirir. Sonuç olarak 187.50 + 140 liraya rdr2 story ve online almış olursunuz
steamda gözüküyo mu ikisi de

Son düzenleme:
187,50 Liraya Red dead online alıyorsunuz. Oyunu yükleyip açınca ana menüde online ve story seçenekleri var, story seçip oyna derseniz sizi social club mağzasına yönlendirir ve 140 Liraya story mode almak istiyormusunuz diye sorar. Bu ödemeyi steam üzerinden gerçekleştirir. Sonuç olarak 187.50 + 140 liraya rdr2 story ve online almış olursunuz.
Bu konuda youtube da video vs var mı. Benim arkadaşım hem biraz anlamıyor böyle şeylerden hem de biraz çekiniyor. Birinin yaptığını görse daha iyi anlar ve sonunda alabilir diye düşünüyorum.

Bu konuda youtube da video vs var mı. Benim arkadaşım hem biraz anlamıyor böyle şeylerden hem de biraz çekiniyor. Birinin yaptığını görse daha iyi anlar ve sonunda alabilir diye düşünüyorum.
Online alıp denesin hocam. Olmadı 2 saati geçmediği sürece iade edebiliyor zaten

peki o şekilde alınca steam üzerinden alınmış gibi story modu kütüphaneye düşüyor mu?

Online olanı ve içinden storysini alınca normal rdr2 deki gibi storyisini mi oynamış oluyoruz

Geri